Донька Ірини Горової таємно вийшла заміж за мусульманина і показала кучеряве немовля неслов’янської вроди

Українська продюсерка Ірина Горова поспішно видала свою доньку заміж за іноземця. Дізнайтесь у матеріалі, що стало причиною для незапланованого весілля.

Відомо, що популярна українська продюсерка Ірина Горова має не тільки сина від репера Олексія Потапенка. В першому шлюбі Ірина народила дівчинку Наталію, якій зараз 24 роки.

На так давно продюсерка ошелешила фанатів новиною, що її дочка вийшла заміж. Здавалося, що може бути дивного в цій події, бо рано чи пізно кожна дівчина захоче мати свою власну сім’ю. Проте весілля виявилось не таким простим, як можна було це уявити. Обранець Наталії — ліванець. Урочиста подія відбулась у рідній країні нареченого та за усіма мусульманськими канонами.

Донька Ірини Горової таємно вийшла заміж за мусульманина

В інтерв’ю у передачі “ЖВЛ” Ірина розповіла, яким чином дізналася про одруження рідної дочки.

“Вона з Лівану мені присилає фотографію з обручкою і каже: “Мама, я така щаслива!” і я щаслива, що в неї все дуже класно відбувається”, — поділилась продюсерка.

Можна погодитись, що такий союз здасться дивним для багатьох українців. Треба мати неабияку сміливість, щоб покинути рідний дім, переїхати до чужої країни та вийти заміж за чоловіка з іншими поглядами на життя та віросповіданням. Чи могло щось вплинути на таке швидке рішення зіграти весілля?

А ще Наталію Горову помітили з дитиною неслов’янської зовнішності на руках. Незабаром після цього дівчина майже припинила свою активність у соціальних мережах та, можливо, не без поважних причин переховується від очей допитливих шанувальників. Невже дівчина дійсно народила дитину від іноземного чоловіка та вирішила повністю присвятити себе материнству? Продюсерка Ірина Горова поки що не розповідала публічно, що стала бабусею.

Донька Ірини Горової таємно вийшла заміж за мусульманина

Своєю чергою Олексій Потапенко ще не дав коментарів стосовно весілля падчерки. Та хоча зі своїм зірковим вітчимом, Потапом, Наталія Горова перебувала у дружніх стосунках, він не замінив їй рідного батька. Фотографії екс-чоловіка Ірини Горової не часто з’являлися в соціальних мережах, але іноді дочка продюсерки показує жартівливі фото з рідним татом у своєму інстаграмі.

Нагадаємо, що Ірина Горова вперше вийшла заміж у 16 років та розлучилась з чоловіком коли донька була ще маленькою.

Схожі статті