“Я не думала про це, не цікавилася”: Світлана Лобода вперше за 8 років визнала свою провину перед Україною

Знаменита українська співачка Світлана Лобода, яка з 2014-го активно виступала та проживала в російській федерації вперше взяла на себе відповідальність за те, що відбувається.

Знаменита українська співачка Світлана Лобода, яка 8 років тому залишила в Україну та перебралася до російської федерації, не дивлячись на політичну ситуацію, вперше дала інтерв’ю, в якому розповіла про свою позицію. Зірка підкреслила, що до останнього не хотіла його давати, але розуміла, що в цьому є необхідність.

Світлана Лобода вперше за 8 років визнала свою провину

Світлана Лобода побувала в Ірпені та відправилася у Європу
Світлана Лобода вперше за 8 років визнала свою провину

Інтерв’ю’єром артистки стала Катерина Гордєєва, яка з початку повномасштабної війни в Україні активно транслювала опозиційні погляди. Дуже швидко органи російської федерації надали їй статус іноземного агента, так як майже в усіх її випусках активно критикуються діюча російська влада, війна та репресії.

Для Світлани це стало інтерв’ю-проривом, адже вона привселюдно визнала свою провину перед Батьківщиною.

“Я винна, я не цікавилася, я була зайнята собою”, — спочатку зізналася співачка.

Потім артистка пояснила, що 8 років тому взагалі абстрагувалася від політичних проблем в країні, і присвячувала у весь свій час лише власній кар’єрі.

“Я відчуваю свою провину у тому, що те, що відбулося у 2014-му… Я просто не усвідомлювала, що це початок того, що ми отримали на сьогодні. І я не думала про це, я не цікавилася, я займалася собою і своєю дитячою мрією. Тому що я народилася у дуже простій та бідній сім’ї”, – і додала, що їй було мало того, що вона мала на своїй батьківщині.

Зараз Світлана Лобода зізнається, що сприймає ситуацію дуже однозначно, і точно знає, хто агресор, а хто жертва. Зокрема вона підкреслила, що завжди має рацію той, хто захищає свій дім.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.