Стася Ровінська поділилась емоціями після розриву стосунків з матір’ю Сніжаною Єгоровою: “Легше дихати”

Телеведуча шоу "Твій день" на каналі 1+1 Стася Ровінська поділилась особистою історіює своїх відносин з відомою актрисою і ведучою Сніжаною Єгоровою, яка є рідною мамою Стасі.

Стася зізналась, що відносини з матір’ю зіпсувались більше року назад, через розходження політичних поглядів і не тільки. Відома українська телеведуча і акторка Сніжана Єгорова виявилась активною путіністкою. Вона підтримує режим путіна та підтримує всі події які відбуваються на території України. А от її донька Стася Ровінська навпаки, проти цього та не розуміє, як можна бути українкою з російськими думками, це абсурд.

С
Стася Ровінська вийшла зі стану жертви

Натомість Стася розповіла, що більше року має дуже напружені відносини з Єгоровою і її це заганяло в стан “жертви”, бо це її рідна мати, а спілкування з нею перетворюється на пекло та повне непорозуміння. Натомість рік тому, Стася вирішила зібратися з силами та припинити болючі відносини і вийти зі стану жертви і тепер Стася почувається “вільною”.

С
Скріншот з instagram Стасі

Стася Ровінська вважає цей крок особистою перемогою над собою та своїми почуттями. І незважаючи на те, що рідні люди, ба більше Єгорова їй мати, Стасі стало легше жити. Звісно з початком повномасштабної війни Стася намагалась достукатися до проросійської матері Єгорової, надіславши відео з бомбосховища, де перебувала Стаяся з дітьми, тобто з рідним онуками Сніжани Єгорової, на що отримала відповідь: “А я вас ще рік тому попереджала, не слухали, тепер сидіть там”. Це стало крапкою у стосунках назавжди.

Зараз родина Стасі Ровінської перебуває в Америці і діти телеведучої почали навчання там, До того ж, чоловік Стасі поїхав разом з родиною. Поки що невідомо, коли родина зірки повернеться до України, бо безпека дітей зараз найважливіше питання.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.