Настя Каменських відсвяткувала Хеловін у відвертому образі

Хеловін Настя Каменських відзначила у властивій їй манері показувати все.

Після Хеловіну зірки масово виставляють образи з найстрашнішого свята в мережу. Не стала винятком і популярна співачка Настя Каменських.

На свято співачка обрала всім знайомий пікантний образ, у якому оголила майже все. На серії знімків. опублікованому в мережі Instagram зірка постала у чорному халатику, і чорному корсеті в сіточку. на голові у артистки красується чорно-червоний капелюшок з вуаллю. Позує Настя Каменських зі своїм зірковим чоловіком у образі Дракули, а під знімком поцікавилася які образи обрали для свята прихильники виконавиці. Настя запропонувала відмічати її на знімках та у сторіз присвячених Хеловіну, а вона обиратиме образи і поститиме їх у себе в стрічці.

 

Під знімками прихильники співачки висловили захоплення образом. Проте не всім це сподобалося і вони написали, що це бісовщина і жах. Деякі, знаючи любов Насті до оголення, поцікавилися чому зірки не голі.

Щоб остаточно ошелешити прихильників пара виклала відео підготовки до свята.

От тільки прихильники відео взагалі не оціники і вилили на пару шквал кртики. Прихильники не зрозуміли як таке можна викладати в мережу і зауважили, що такі ролики можуть спробувати повторити діти.

Незадовго до містичного свята виконавиця задовольнила цікавих і поділилася знімками, на яких позує у довгій чорній сукні. З-під одягу видно чорну білизну і струнку фігуру зірки.

Під знімком Настя Каменських написала про вічну актуальність total black образу.

Цей образ прихильників вразив, але в негативному значенні. Вони попросили улюблену виконавицю одягнутися і не виставляти своє принади напоказ. Шанувальники поцікавилися чи Насті часом не холодно. А деякі навпаки засипали зірку компліментами і зауважили, що вона дуже гарна.

Що ж, епатаж – друге ім’я Насті Каменських. І воно їй точно подобається набагато більше.

Схожі статті