Екс-холостячка Злата Огнєвіч не може забути Діму Шевченка та публічно надсилає йому повітряні поцілунки (ФОТО)

Друга холостячка Злата Огнєвіч з моменту завершення проєкту не припиняла спілкування з багатьма учасниками як в онлайн, так і в офлайн режимі і не приховує цього.

Злата залишила у фіналі трьох чоловіків: Дмитра Шевченко, Андрія Задворного та Романа Свічкоренко, якого повернула на проєкт перед самим суперфіналом. Злата мала обрати лише одного з трьох, вибір був складним, бо всі чоловіки були гідні перемоги,якщо серце Злати обрало саме цю трійцю. Натомість серце злати отримав Андрій Задворний, який потім же і розбив його вщент.

Злата не приховує, що має гарні відносини з багатьма учасниками проєкту, всі вони час від часу з’являються в її житті та прикрашають її життя яскравими фарбами. Наприклад, після того, як Задворний розбив серце Златі на поміч їй примчав улюбленець публіки Максим Тарапата з дружніми намірами, але з перспективою розвитку відносин. Також, відомо, що Злата та Дмитро Шевченко сусіди по житловому комплексу і Діма теж хотів підтримати Злату в той період, але побачив Тарапату і вирішив не заважати.

З наступом росії на Україну, в житті Злати знов з’явився Максим Тарапата з підтримкою та піклуванням. Натомість відносин в них немає і Злата часто відповідає на запитання в своєму instagram, де присутні учасники проєкту “Холостячка”. Питання різні, про спілкування, відносини, про особисте життя окремо Злати і окремо учасників.

Ст
Сторіс Злати

Ось наприклад, на днях Злата запустила опитування і отримала запитання щодо Дмитра Шевченко, чи є у Діми дівчина, конкретно Злата не відповіла на це, але перевела стрілки на Дмитра і надіслала йому повітряний поцілунок, але що це може означати, знають лише Діма і Злата. Натомість самого Дмитра обурило, що питають не в нього а у Злати і в своїх сторіс Дмитро з сарказмом прокоментував своє невдоволення.

С
Сторіс Діми
spot_img

Схожі статті