43-річний Дан Балан вразив правдою про своє ставлення до Тіни Кароль: “Це було задовільнення власного его”

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан дав ексклюзивне інтерв'ю українським журналістам та вразив правдою про своє особисте життя і стосунки жінками.

Знаменитий молдавський мачо Дан Балан багато років приховує правду про своє особисте життя. Мабуть тому його відкритий та навіть прямолінійний флірт був шоком для багатьох глядачів. Здавалося, що у Тіни Кароль та Дана Балана попереду лише кохання. Але тільки-но закінчився проект, як його продюсер зізнався, що все це було лише продуманим піаром.

Через хвилю хейту, яка наздогнала Дана, йому довелося зробити публічну заяву. У ній він повідомив, що не мав стосунків з Тіною, але все, що глядачі побачили на екранах відповідало дійсності.

Дан Балан вразив правдою про своє ставлення до Тіни Кароль

Мама Дана Балана повідомила про весілля
Дан Балан вразив правдою про своє ставлення до Тіни Кароль

Та згодом він дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що взагалі не мав у житті великого кохання. Виявляється, на шляху молдавського мачо не зустрічалися жінки, які були здатні розтопити його серце. І варто відмітити, що Тіна Кароль входить у цей список, адже винятків він у своїй заяві не зробив.

“Не було цього великого кохання, справжнього. Я бачив її в інших, читав про неї в книжках: як жінка може чоловіка підняти до неймовірних висот і надихати! У мене ніколи такого не було. У мене була автономія: енергетично я сам по собі йшов життям, сам розвивався… Ті жінки, які в мене були, – це було задоволення власного его”, — поділився Дан Балан.

Також артист розповів, що мріє про велику любов та весілля, але хоче цього з гідною жінкою.

Варто відмітити, що у знаменитості було багато вродливих та талановитих дівчат, але жодна з них не затрималася надовго. Втім, пліткують і про невдалий шлюб артиста з румунською моделлю. Однак невідомо, чи правда це.

Схожі статті