Молода дружина Віктора Павліка поскаржилася на квартиру, з якої вигнала екс-дружину зірки: “Ніхто її не купує”

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина вперше відповіла на питання щодо квартири через яку минулого року розігрався небувалий скандал.

Минулого року у родині Віктора Павліка відбувся неймовірний скандал. Його колишня дружина Лариса Созаєва повідомила, що її виганяють з квартири, яку він обіцяв залишити їй, так як у ній була кімната покійного сина Павла.

Коханий чоловік Катерини Репяхової заглядається на дівчат
Катя Репяхова поскаржилася на квартиру

Тим не менш, Катерина зробила публічну заяву про те, що вони молода сім’я і їм не вистачає грошей. Мовляв, Лариса не може утримувати житло, а їм з  Віктором Франковичем це не по кишені.

Катя Репяхова поскаржилася на квартиру

Скандал зайшов настільки далеко, що одного дня блогерка написала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, що можливо це кінець для їхніх з чоловіком стосунків. Але проблему вдалося владнати. Лариса ж за неможливістю відмовити, прийняла пропозицію зіркового подружжя продати квартиру. От тільки, як з’ясувалося, вона не особливо користується популярністю.

Катя Репяхова поскаржилася на квартиру

Одна з підписниць спитала у Катерини, чи вирішилось питання з продажем нерухомості, на що отримала вельми однозначну відповідь.

Також Репяхова каже, що зовсім не цікавиться цією темою. Вельми іронічним є той факт, що попри гучність справи та бурхливість емоцій навколо неї, врешті-решт, квартира нікому не потрібна. Лариса Созаєва також вже не захваті від неї і хоче її позбутися, але не виходить.

Нагадуємо, що окрім конфлікту навколо квартири Катя подала до суду на Ларису через публічні образливі висловлювання, а також кібер-атаки в соціальній мережі. Справу їй вдалося виграти, і Лариса навіть має виплатити компенсацію у розмірі вісьми тисяч гривень. Ця сума навіть не покриває витрат на послуги адвоката, але блогерка одразу ж підкреслила, що цей суд — принципове рішення, аби інші не дозволяли собі подібну поведінку.

Схожі статті