“Я тебе породив!”: Потап з Іспанії здивував грубим привітанням 14-річного сина, який знаходиться в Україні

Знаменитий український продюсер Потап публічно привітав свого старшого сина Андрія, і вельми неочікуваним чином. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Знаменитий український продюсер, репер та шоумен Потап вже понад півроку знаходиться в Іспанії. Зірка поїхав за кордон ще до початку повномасштабного вторгнення російських військ. Тепер же він піддається критиці за свою поведінку, адже навіть його дружина Настя Каменських повернулася на Батьківщину.

Потап здивував грубим привітанням 14-річного сина

Ірина Горова з сином
Потап здивував грубим привітанням 14-річного сина

Ще більш цікавим є той факт, що його син-підліток евакуювався разом зі своєю сім’єю і став опорою для матері та сестри. Поки Потап знаходився в Іспанії, неповнолітній Андрій взяв на себе роль голови родини і вразив стійкістю та холоднокровністю.

6 вересня хлопець святкує свій 14-й день народження. Звісно, його батько не міг його не привітати, тож оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вельми дивний текст, який присвятив єдиному спадкоємцю. У ньому він на увесь світ заявив, що породив хлопця.

Варто відмітити, що особливого захоплення від аудиторії Потап не отримав. Подарунок продюсера цього року дуже відрізняється, адже він подарував сину футбольну форму. Минулого року Андрій отримав від батька біткоіни.

Нагадуємо, що за офіційною версією, Потап не повертається до України через параліч обличчя. Вперше про його недугу стало відомо наприкінці весни. Втім, через декілька місяців продюсер показував себе, і його справи були набагато ліпші. Також його колишній колега та підлеглий Олексій Завгородній давав інтерв’ю, в якому заявив, що насправді у Потапа немає жодної причини не повертатися на батьківщину, окрім як страх за себе та своє життя. Не варто і казати про те, як змінилося ставлення українського глядача до Олексія після початку війни.

Схожі статті