Нова обраниця Володимира Дантеса натякнула, як почала роман з колишнім Наді Дорофєєвої: “Мені дуже пощастило”

Щасливі лише в інстаграмі? Нова обраниця Дантеса зізналась, як насправді переживала розлучення з чоловіком. Зміна партнерів, закоханість у друга та робота з психотерапевтом.

Ще пів року тому київська рестораторка Даша Кацуріна зараз чи не перша особа для обговорення у мережі. Щодня особисте життя дівчини та кожне опубліковане фото ретельно досліджується як ЗМІ, так і допитливими підписниками. Як сталося, що не публічна особа так швидко стала цікавою серед новин шоу-бізнесу?

Колишній чоловік Даші, Михайло Кацурін, зараз теж під цілодобовим наглядом фанатів. Але не своїх, а популярної української поп-виконавиці Наді Дорофєєвої. Весною цього року артистка розлучилася зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом і почала нові стосунки з Кацуріним.

Нова обраниця Володимира Дантеса натякнула, як почала роман зі співаком

Пари раніше тісно дружили та відпочивали разом, тож не дивно, що симпатія між ними могла з’явиться ще давно. Екс-дружина Михайла почала зустрічатися з Дантесом, тобто пари просто помінялись між собою партнерами, як у голлівудських фільмах про кохання.

Саме з того часу популярність колишніх закоханих виросла вдвічі, якщо не втричі. Підписники Дантеса та Дорофєєвої тепер уважно слідкують не лише за сторінками улюблених артистів, а і їх нових обранців.

У своєму профілі в інстаграм Даша Кацуріна опублікувала доволі відверте на провокаційне фото, де вона стоїть на березі моря у приспущеній білизні, з весільною фатою на голові та підписом “ex wife”, що з англійської означає — колишня дружина. Під фото рестораторка опублікувала пам’ятку, як пережити розлучення з коханим чоловіком.

“Найголовніше, що я зрозуміла, це дозволити собі бути у розпачі, жаліти себе і давати жаліти себе подругам. Але ця пастка нас засмоктує і зупиняє у розвитку. Треба йти далі”, — написала Дар’я.

Дівчина поділилась фактами, які допомогли особисто їй оговтатись від різких змін у своєму житті та зауважила, що є найкращим способом для боротьби з нудьгою — закохатись у друга.

“Вова був поруч в найскладніший момент і мені дуже пощастило”, — зізналась рестораторка.

Нагадаємо, що Володимир Дантес та Надя Дорофєєва були одружені 9 років, а Кацуріни мають двох маленьких дітей.

Схожі статті