Олег Винник відгуляв помпезне весілля: розкішну молоду наречену увесь вечір заціловував та носив на руках

Знаменитий український повелитель вовчиць та жіночих сердець Олег Винник вміє підкорювати не тільки слухача, але навіть наречених. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Олег Винник не є активним користувачем соціальних мереж. У його мікроблозі можна знайти тільки публікації, які присвячені або його творчості або святам.

Олег Винник відгуляв помпезне весілля

Що вже і казати про кадри за приватних заходів, на яких артист виступає за окремі гонорари. У цьому питанні він дотримується правил повної приватності. Втім, гості подібних торжеств одразу ж видають, де був зірка та для кого співав.

Олег Винник відгуляв помпезне весілля

Олег користується особливою популярністю серед свят, які влаштовують інші зірки. Наприклад, він влаштував цілий концерт для Ніни Матвієнко та Арсена Мірзояна, а на весіллі сина Оксани Марченко Богдана взагалі запалював так, що глянці розбирали цю подію по кадрах.

Олег Винник відгуляв помпезне весілля

 

Здається, що між ним та нареченою Катериною встановився міцний зв’язок, адже повелитель вовчиць не відпускав дівчину з рук. Красуня то опинялася у нього на руках, то тонула в його обіймах, то була зацілована артистом. Здається, що не одній новоспечені дружині так не щастило, як Катерині Марченко. І це тільки те, що потрапило до об’єктиву.

Богдан Марченко поводив себе набагато скромніше, і цілувати себе не дозволяв. Втім, сцена яка розігрувалася перед його очима, дуже йому подобалося. Судячи з усього, Катерина є фанаткою Олега і сяяли від щастя саме тому, що нарешті отримала можливість близько поспілкуватися з кумиром. Здається і так, що шанувальниці не витримують хвилювання і втрачають свідомість, тож Катерина дуже добре впоралася.

Нагадуємо, що за офіційною версією Олег не одружений, втім, просто давно знайшла інформацію про те, що він перебуває у шлюбі зі своєю бек-вокалісткою Таюне.

Схожі статті