Всі чоловіки Наталії Мосейчук: скільки разів ходила до РАГСу ведуча та кому наважилася подарувати дитину

Популярна зірка українського телебачення, Наталія Мосейчук, має цікаву історію особистого життя. Дізнайтеся скільки разів виходила заміж зірка та кому наважилася подарувати свого первістка.

Наталія Мосейчук — популярна та серйозна ведуча. Вона заслужила авторитет завдяки політичним передачам. Проте, прихильникам зірки “плюсів” цікава не лише її кар’єра, а й особисте життя. А воно у знаменитості має цікаву історію.

Коли Наталія Мосейчук вийшла вперше заміж?

Наталія Мосейчук
Всі чоловіки Наталії Мосейчук

Для Наталії тема першого шлюбу — табу. Відомо, що вона зустріла свого колишнього обранця ще у студентські роки. Омріяне заміжжя прикрасила поява маленького синочка у 1998-му році. Хлопчика назвали Антоном і у дуже маленькому віці він зрозумів, що таке розлучення батьків.

До речі, дитину Мосейчук виховували спершу її власні батьки, адже жінці належало поїхати у Київ аби реалізувати талант. При першій же можливості вона забрала сина до себе. Нині він радує маму успіхами у навчанні, адже не всіх студентів запрошують на навчання іноземні ВНЗ.

Родина Наталії Мосейчук
Всі чоловіки Наталії Мосейчук

А ось другий шлюб приніс ведучій справжнє жіноче щастя. Свого чоловіка часто на публіці називає Іллєю Івановичем. Саме з ним зірка вже чимало років разом. У 2012-му Наталія наважилася на другу дитину. Малюку дали красиве ім’я Матвій.

У подружжя інколи точаться дискусії стосовно виховання хлопця, адже знайти золоту середину у формуванні дитячого графіку навчання та відпочинку завжди непросто. Втім, Наталія така демократична мати, що завжди бере до уваги думку дітей.

Наталія Мосейчук зі своїм чоловіком у програмі ЖВЛ
Всі чоловіки Наталії Мосейчук

Цікаво, що Іллі вдалося побудувати гарні стосунки і зі старшим сином коханої від першого шлюбу. Родина знаменитості завжди проявляє дружність та шанобливе ставлення один до одного. Маленький Матвій не приховує, що сумує за братом і завжди чекає його канікул.

Нагадаємо, що Наталія почала розвиватися, як журналістка ще за студентських років. Працювала на “Інтері” та на “5 каналі”. Передача “Право на владу” принесла Мосейчук найбільший успіх.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.