Ілона Гвоздьова влаштувала чергову витівку та зім’яла машину чоловіка: “Була б у туфлях, залишилася б дірка

Одна з головних професіоналів на паркеті шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова вже не раз показувала свій характер та схильність до скандалів та конфліктних ситуацій. Ілона рідко може стриматись від агресії на чиюсь адресу.

Ілона Гвоздьова на проєкті “Танці з зірками” діставалась в парнеки до чоловіків з гумором, Юрій Ткач,Ігор Ласточкін, Дмитро Танкович та інші чоловіки, які завдяки своїй натурі гумориста могли приборкати витівки Гвоздьової на репетиціях, але і їм скандальна особистість не завжди була підконтрольна.

В останньому сезоні Ілона не приймала участь, а лише зайняла суддівське крісло на одному з ефірів.І навіть цей один ефір не обійшовся без скандалу,який розпалила Ілона. Напередодні ефіру вона не коректно висловилась щодо пари Ліза Русіна та  MELOVIN. Та й на самому ефірі Ілона не пошкодувала ядовитих слів на адресу пари, а особливо танцівниці Лізи Русіної. Натомість, через декілька ефірів після того, як скандал забули, Ілона знов здивувала публіку і вийшла третьою на паркет саме з парою MELOVIN і Лізи.

Ілона Гвоздьова вміє дивувати та розгортати коло себе скандали, осуд і плітки. Чи то спеціально робить зірка паркету, чи просто не може стримати емоцій. Натомість Ілона знову шокувала своєю витівкою. Нещодавно Гвоздьова зізналась, що зробила вм’ятину на машині свого чоловіка лише через те, що він запізнився на побачення.

Ілона Гвоздьова з чоловіком
Ілона Гвоздьова з чоловіком

Про цей випадок Ілона розповіла на шоу “Хто зверху?”, ведучими якого є Леся НІкітюк та Сергій Притула. На конкурсі “Правда/неправда” Ілона розповіла цю історію своєму опоненту сценаристу Improv Live Show, Костянтину Трембовському. Чоловік сказав, що це правда і не помилився.

Потім Ілона додала, що це трапилось 7 років тому, і чоловік їй подякував, що вона була в кросівках, а не у туфлях, інакше б залишилась дірка. До того ж, цю вм’ятину, чоловік Гвоздьової не відремонтував, а залишив на пам’ять.

Схожі статті