Дружина переможця “Голос країни” Романа Сасанчина зізналася, що била чоловіка: “Здається, він мене теж плюсне”

Дружина Романа Сасанчина Іванна, після весілля почала активно вести особистий блог в соціальній мережі instagram, де розповідає все, що з нею трапляється та навіть ділиться своїми страхами.

Роман Сасанчин дуже юний та талановитий переможець шоу “Голос діти” та “Голос країни” і обидва рази у команді Тіни Кароль.. Хлопцю лише 19 років, а він вже має такі скарби за плечима та ще й встиг одружитися і народити чарівну донечку Лізу, яку подарувала йому дружина Іванна.

Не секрет, що обраниця двократного переможця проєкту “Голос країни”, трішки старша за Романа, але це не стало перепоною в їх стосунках. Коли є кохання, то ніякі цифри в паспорті не мають значення.

Роман і Іванна
Роман і Іванна

Пара Роман та Іванна зустрічалися та жили разом трохи більше двох років, перед тим, як офіційно оформити стосунки. Пара одружилася напередодні нового року 2022, вони хотіли встигнути стати чоловіком і жінкою до народження маленького передноворічного дива, донечки Лізи,щоб зустріти маленьку в повноцінній родині.

Здається жодна пара, яка опановує новий статус життя, переживає конфлікти і сварки. Потрібен час аби звикнути один до одного, та ще й зрозуміти, що в домі є маленька дитина, яка хоч і не розмовляє, але все відчуває і розуміє. Подружжя Роми і Іванни не виняток і пара дійсно дуже сильно сварилася, Іванна навіть заявляла, що вони розлучаються, але згодом сімейні драми вщухли.

Історія Іванни в instagram
Історія Іванни в instagram

Звісно, що сварки все ще є, і дружина Сасанчина навіть зізналась, що під час сварок може вдарити чоловіка, але ляпасів не дає, каже : “Чоловіки не терплять, коли їм дають ляпаса по обличчю”, але жартує, що побоюється, якщо ще раз вдарить чоловіка, то він може не втриматись, про це Іванна розповіла в своєму instagram, коли відповідала на запитання підписників

Схожі статті