|
07.09.2022 16:52

Олександр Педан вперше розповів про свої нинішні стосунки з Сергієм Притулою: “Навіщо собі брехати?”

Олександр Педан та Сергій Притула в медіа просторі вважаються "братами", бо через велику кількість спільних проєктів, глядачі приписують чоловікам міцну дружбу на рівні з родинними зв'язками.

Спільний шлях Притули і Педана почався з ранкового шоу “Підйом” на новому каналі, де третьою ведучою була Оля Фреймут. Всі молоді, амбіційні та неймовірно веселі. Кожен випуск цього шоу підтверджував міцні стосунки між Педаном і Притулою, вони вважалися прикладом справжньої, чоловічої дружби. Навіть після закриття шоу, шляхи ведучих не розійшлись. Вони зробили спільний проєкт “Педан Притула шоу”, “Кабріоліто”, а також на популярному шоу “Хто зверху?” вони також багато років співпрацюють разом. Складається враження, що чоловіки не можуть працювати один без одного.

Зйомки шоу “Хто зверху?”

Натомість за межами знімального майданчика в чоловіків є домовленість. “Поважати вільний простір один одного”. За словами Олександра Педана, чоловіки в житті ставляться один до одного з великою повагою. Різні друзі, різні компанії, різні захоплення і хобі, різна діяльність, не враховуючи зйомок шоу. “Притула не екстримал, а я навпаки, він політичний діяч, я аполітичний”. “Просто так один одного не дьоргаємо”. Натомість Саша наголосив на тому, що вони з Притулою завжди готові протягнути один одному руку помочі, якщо це буде потрібно, каже про те що вони друзі, а те, що вони рідко бачаться, скоріш свідчить про те, що стосунки як у гарних знайомих.

Кадри з шоу “Кабріоліто”

Але ж за святковими столами Притула і Педан збираються разом. Чоловіки знають, що можуть звернутися за допомогою один до одного і не отримати відмови. Також Педан виділив, що є однією з небагатьох людей, від яких Притула візьме слухавку. Натомість “Сказати що ми друзі не розлий вода – збрехати, тому вирішуйте самі”.