Злата Огнєвіч вся в білому показала обручку на безіменному пальці і повідомила вражаюче: “Не зрадить мене”

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч презентувала нову відеороботу, на зйомках якої носила золоту обручку на безіменному пальці. Усі деталі в статті.

Близько місяця тому знаменита українська співачка та екс-холостячка Злата Огнєвіч презентувала новий кліп під назвою “Світло”. Відеороботу вона присвятила українським героям, робітникам ДСНС. У ролику можна побачити різноманітні кадри роботи рятувальників, яка є дуже небезпечною та непростою.

Злата Огнєвіч вся в білому показала обручку на безіменному пальці

У кадрі постала і сама виконавиця. Для зйомок вона обрала білий костюм з сіткою. А на безіменному пальці можна помітити золоту обручку. Тим паче, режисер зняв все таким чином, що прикраса декілька разів потрапляє у крупний план.

Варто відзначити, що рівним чином ніяких новин щодо особистого життя співачка не розповідає. Мовляв, ще не відійшла від болючого розставання з Андрієм Задворним. Впродовж року артистка відвідувала психотерапевта. Коли мова заходить про вибір нового обранця, Злата віджартувується бажанням вступити у стосунки з українським військовим. Мовляв, її приваблює тільки ЗСУ.

Але насправді це відповідає дійсності, адже свого часу вона знаходилася у стосунках з військовою людиною. От тільки щасливими та успішними їх назвати не можна.

Злата Огнєвіч в сльозах після фіналу "Холостячки-2" розкрила правду про Задворного
Злата Огнєвіч вся в білому показала обручку на безіменному пальці

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Злата активно гастролювала з благодійними концертами, збирала гроші, а також боролася в інформаційному просторі. Тим часом її рідна сестра встигла вийти заміж, тож Огнєвіч погуляла на весіллі, хоч і не на власному. За офіційною версією зараз артистка самотня і навіть не шукає другу половинку. Її колишній Андрій також на даний момент немає можливості перебувати у романах.

Схожі статті