Володимир та Олена Зеленські відзначили річницю весілля: як виглядало у молодості головне подружжя України?

Володимир Зеленський та його дружина Олена відсвяткували 6 вересня дев'ятнадцяту річницю весілля. Як виглядали Президент України та перша леді у день одруження? 

Знайти справжнє кохання завжди було непростою задачею. А прожити у щасливому шлюбі, під одним дахом багато років в сьогоденні здається взагалі історією із казки. Можна навіть сказати, що люди зірвали “джекпот”, якщо їм це вдалося. За статистикою тільки за перше півріччя 2022 року було зареєстровано 7,6 тисячі офіційних розлучень.

Але є одне подружжя, яка й раніше з року в рік доводило, що кохання на все життя не вигадка, а зараз взагалі являються першою парою країни.

6 вересня 2022 року шостий президент України Володимир Зеленський та його дружина, Перша леді Олена Зеленська, святкують 19-ту річницю весілля.

Перша леді Олена Зеленська поставила стосунки з чоловіком на паузу
Володимир та Олена Зеленські відзначили річницю весілля

Володимир та Олена родом з міста Кривий Ріг, Запорізької області. Вони разом навчалися у школі та ще бувши дітьми закохались один в одного. У 2003 році молоді офіційно побралися та урочисту подію відсвяткували за усіма традиційними канонами. Майбутня Перша леді України носила коротку зачіску, яку прикрасила довгою фатою та була вбрана у білу весільну сукню з відкритими плечима. Наречений обрав класичний костюм світло-сірого кольору. На архівних фото можна побачити, що на святкування народження нової сім’ї були запрошені друзі та рідні.

Володимир та Олена Зеленські відзначили річницю весілля

Союз Володимира та Олени Зеленських по справжньому можна назвати прикладом та зразком для сучасних молодят. Пліч-о-пліч та крок за кроком, впродовж майже двадцяти років, подружня пара будувала кар’єру та отримувала успіх разом.

Володимир та Олена Зеленські відзначили річницю весілля

До початку політичної діяльності Володимир Зеленський був художнім керівником та співвласником “Студії Квартал-95”, генеральним продюсером українського телеканалу “Інтер” та членом журі гумористичного шоу “Розсміши коміка” з 1 по 15 сезон.

Мабуть, тоді Олена Зеленська навіть не уявляла, що у майбутньому її чоловік, який все життя займався творчою діяльністю, стане найвідомішим Президентом України, ім’я якого зараз знає весь світ.

Нагадаємо, що Володимир та Олена виховують двох дітей.

Схожі статті