Старша донька Євгена Кошового Варвара показала свого коханого на всю Україну: Як реагує зірковий тато?

Відомий український комік Євген Кошовий давно одружений і має двох чудових донечок, які, до речі схожі і на нього і на маму, але очі точно від Жені.

Старшій дочці Євгена Кошового 14 років, це вже майже дорослий вік, особливо враховуючи те, що зараз діти дорослішають набагато швидше. Вони більш розвинуті, свідомі, обізнані, смостійні. І це, насправді дуже добре, тому що нинішні діти більш вільні у своїх діях, вони менше соромляться і більше діють і звісно що більше отримують.

Варварі 14 і дівчинка у своєму віці вже активно займається акторською кар’єрою та робить це свідомо, тому що їй так хочеться і у Варвари це виходить. Варя зіграла роль дівчини Каті Мельник в комедійному серіалі “Батько рулить”, який виходив на каналі ТЕТ. Варя добре виконала свою роль і стала юною акторкою, чим тато точно пишається. Також Варя бере участь у різних фотосесіях, це бренди одягу або косметики.

Варвара не тільки вільна у своїх бажаннях, а ще й у діях. Дівчина не соромиться показувати, що на любовному фронті у неї також все добре. Відомо, що Варвара почала зустрічатися з хлопцем ще до початку повномасштабної війни. І ця велика біда не роз’єднала закохану пару. Варварі 14 років і загалом вона тримає особисте життя під замком, а зараз, коли нарешті з’явилась змога бути разом і гуляти, Варя поділилась теплими кадрами зі своїм коханим в instagram stories.

Фото з instagram Варвари
Фото з instagram Варвари

Варя продемонструвала один день з життя закоханих, спільну прогулянку в прохолодний осінній день, натомість підписники помітили, як ніжно та обережно хлопець, імені якого Варя не розкриває, обіймає її на відео. А також, носить Варвару Кошеву на руках і посміхається від спільного щастя.

Щаслива юна пара
Щаслива юна пара

Схожі статті