Телеведуча Олена Філонова засумувала за міцним плечем нардепа-втікача Тищенка: “А от ми з Миколкою…”

Телеведуча Олена Філонова та Микола Тищенко знайомі вже багато років завдяки програмі "Ревізор" на Новому каналі та встигли зав'язати дружні відносини.

Олена Філонова вже багато років тішить глядачів та підписників в соціальній мережі instagram своїми веселими відео та фото. Олена взагалі робить багато галасу та контенту. За її плечима такі проєкти як: “Хто проти блондинок?”, “Абзац”, “Ревізор краси” та “Реальне життя”. Свій шлях Олена почала з учасниці різних шоу, де показувала себе справжню. Дівчину, яка вміє запалити, помітили продюсери і тепер Філонова відома як телеведуча.

Коля і Олена на шоу "Ревізор"
Коля і Олена на шоу “Ревізор”

Філонова підкорила своїм позитивом та енергетикою продюсерку шоу “Ревізор” Анна Жижу, настільки, що для Оленки була створена рубрика “Ревізор beauty”. На той момент Микола Тищенко успішно знімався в ролі ведучого у “Ревізор”. Звісно що шляхи ведучих переплелися і Олена з Миколою стали не тільки гарними колегами, а ще й друзями.

Слід нагадати, що від початку повномасштабної війни, народний депутат Микола Тищенко вирішив, що столиця України стала для нього небезпечною і він вирішив переїхати на Закарпаття, що дуже обурило українців. До теперішнього моменту Тищенко знаходиться в списку небажаних осіб на публіці серед українців. Натомість сам Тищенко почуває себе пречудово, знімаючи номер в оздоровчому комплексі “Косіно” за 10 тисяч гривень на добу.

Втікач Тищенко
Втікач Тищенко

Проте Олена Філонова і дотепер має теплі стосунки з нардепом-втікачем Тищенко. Про це свідчить нещодавня історія Олени в instagram, де дівчина показала старе фото з Миколою із спортзалу, де вони займалися разом і ніжно назвала Тищенко “Миколкою”, згадуючи минулі часи, коли вони були завжди пліч о пліч,завдяки спільному шоу “Ревізор”.

Згадки Олени про Тищенко
Згадки Олени про Тищенко

Схожі статті