Фіналістка “Холостяка-11” Юля Зайка після чуток про ескорт покинула Україну і приймає дарунки від іноземця

Фіналістка шоу "Холостяк" Юля Зайка нещодавно хизувалась каблучкою на пальці і свої великим щастям, якого дівчина так довго чекала і багато працювала над собою заради нього.

Нагадаємо, що Юля Бельченко дійшла до фіналу шоу “Холостяк”, але перемогу і серце Михайла отримала Анна Богдан, дівчина, з якою Міша вже не разом. Натомість і Юля судячи з instagram, знайшла собі чоловіка мрії, який робить її щасливою та обдаровує подарунками. Але останні історії Зайки дуже різняться вкладним сенсом.

Т
Таємні подарунки для Зайки

Раніше, Юля Зайка постила великі букети і обручку, наголошуючи на тому, що саме цей загадковий чоловік робить Юлю щасливою і натякала на пропозицію руки та серця. потім Юля розповідала який довгий шлях внутрішніх перевтілень їй довелося пройти, щоб справжнє щастя знайшло дівчину та не відпускало вже нікуди і ніколи.

Юля і до психологів ходила і сама з собою намагалась розібратися і уходила в роботу з головою, аби зробити з себе кращу версію себе. Судячи зі слів дівчини та новин, це в неї вийшло. Натомість, Юля не акцентувала увагу на тому, що її обранець іноземець. А ось на днях, Юля викладала романтичні історії, де невідомий іноземець, якого Юля не показує обдаровує її коштовними подарунками десь за кордоном.

Ю
Юля хизується подарунками

Такі новини спантеличили шанувальників Юлі і знов дали привід для обговорення. Адже ще на проєкті “Холостяк” Юля неоднозначно висловлювалась про відносини з чоловіками з за кордону, до яких вона їздила за їх рахунок та мала з цього користь. Тоді на дівчину звалилась хвиля хейту, натомість зараз Юля повторює свою помилку неоднозначними історіями з невідомим іноземцем.Чи той це самий чоловік, який подарував каблучку і квіти, або хтось інший, поки невідомо, але навряд чи Юля ставала би на шлях до хейту з минулого.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.