Джамала не розтанцювалась: Українська співачка почала виправдовуватися за низькі бали на “Танцях” в Польщі

Українська співачка Джамала відома через свій талант та Євробачення, на якому заспівала пісню, що спантеличила душі всіх тих, хто чув та бачив неймовірний виступ. Зараз виступи співачки на Польських танцях оцінюють інші глядачі і такі оцінки Джамала почала виправдовувати.

Але на цьому українська співачка не припиняє дивувати публіку. У неї є власний стиль та подача творчості. Вона не раз була засуджена за свою своєнравність та непідкореність. Джамала це вільний артист, ій потрібен простір, тому вона пише сама пісні і сама приймає рішення як і коли випускати їх.

Джамала дійсно вміє дивувати, минулого року артистка, яка ніколи не демонструвала свої танцювальні здібності, взяла участь в проєкті “Танці з зірками” на 1+1. Звісно що ті, хто дивився цей проєкт знають, на що ладні судді. Йти на “Танці з зірками”, це означає бути готовою до критики, падінь, злетів та невдач і важких репетицій з мінімальною кількістю сну. Але Джамала прийняла цей виклик і не дарма, співачка почала рухатися, відкрила свої жіночі чакри, розкрила себе по-новому,. Але не дійшла до фіналу, натомість це не біда, тому що співачка отримала багато емоцій та навичок завдяки проєкту.

Джамала на Польських танцях
Джамала на Польських танцях

Але засудження та зауваження від суддів таки були. І майже кожного ефіру Джамала чула яка вона не така, що їй треба додати, а що прибрати. Натомість справжнього бійця критика не зламає, а навпаки підштовхне до нових звершень.

Як тільки почалась повномасштабна війна в Україні, Джамала перетворила свою творчість на благодійність. Майже по всьому світові вона їздила на благодійні концерти, кошти з яких йшли на ЗСУ чи у волонтерські штаби, які цього потребували. Натомість з початку війни, Польща стала неймовірною підтримкою для України в багатьох аспектах. Гуманірнатрна допомога, благодійність, притулок для українців, гроші, та найцінніше, взаєморозуміння і підтримка.

Можливо саме такі відносини Польщі та України, стали приводом для запрошення української співачки Джамали на шоу “Танці” в Польщу. Артистка не вагаючись погодилась виходити на польський паркет, з новим партнером в якості учасниці шоу. Але щодо танців, то Джамала поки не відчуває різниці з українськими, бо також чує від суддів, що їй треба зробити правильніше, веселіше або граційніше. Натомість Джамала планує йти до кінця.

Схожі статті