|
08.09.2022 19:57

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізналася, що стане мамою вдруге: “За дівчинкою підемо”

Дружина відомого українського виконавця Віктора Франковича Павліка Катерина заявило на всю Україну, що збирається народжувати дівчинку. Усі деталі в нашій статті.

Більше року тому молода дружина знаменитого українського музиканта Віктора Павліка Катерина стала мамою вперше. Дівчина подарувала співаку сина на ім’я Михайло. Уся країна мала можливість спостерігати за тим, як хлопчик підростає та через які проблеми проходить, адже Репяхова понад декілька років активно веде власний мікроблог.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що стане мамою вдруге

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що стане мамою вдруге

Катерина розповідала не тільки про свої будні, але і про те, як проходила через війну, як залишила свій бізнес в Україні, як судилася з колишньою дружиною чоловіка Ларисою, тощо. Варто відмітити, що увесь цей час у блогерки не найкращим чином складалися стосунки з пресою.

Втім, зараз Катерина стала простіше ставитися до статей про себе і закликає своїх підписників читати першоджерело, тобто її блог.

Нещодавно вона відповідала на питання своїх підписників. Одна користувачка розповіла про те, що прочитала у ЗМІ про розлучення Катерини та Віктора Франковича. Концертна директорка спростувала дану новину і ба більше, доповнила її завіренням про те, що в них з’явиться донечка.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що стане мамою вдруге

Мова йде не про вагітність, але ще про плани пари стати батьками вдруге. У родини справи йдуть добре, навіть не дивлячись на війну: Катя отримує дохід з Instagram та дитячого магазину одягу, і безсумнівно Віктор Франкович також має якісь заробітки, тож сім’я може собі дозволити ще одного спадкоємця.

Нагадуємо, декілька років тому Віктор Павлік втратив свого молодшого сина Павла. Хлопчик помер від саркоми. А вже через півтора роки у нього народився маленький син, який став великою відрадою для нього після пережитого горя.