Ольга Мартиновська засвітила білу сукню ручної роботи: Володимир Ярославський наважився зробити пропозицію?

Вже давно за лаштунками кулінарного проєкту "МастерШеф" ходять чутки про те, що начебто Ольга Мартиновська зустрічається з Володимиром Ярославським. Невже і справді знаменитості переросли стадію службового роману та вирішили задуматися про серйозне?

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський стали справжніми зірками проєкту “МастерШеф”. Талановиті кухарі змогли не тільки підкорити Україну своїм кулінарним талантом, а й здивувати всіх своєю харизмою.

Обидві знаменитості активно ведуть сторінки у соціальних мережах. Та не лише дозвілля чи робота цікавлять їхніх прихильників. Вже давно мережа вирує чутками про те, що популярна білявка має роман зі своїм колегою по знімальному майданчику. Оля і Вова самі теж не проти їх підігріти: чимало мають спільних світлин, де обіймаються та навіть є фото, де обидва позують у бані.

Мартиновська дала волю почуттям після розлуки з Ярославським та застрибнула на нього з розбігу
Ольга Мартиновська засвітила білу сукню

Нещодавно Мартиновська і взагалі показалася у сторіз у білій, наче весільній сукні. Зірка розповіла, що їй плаття пошили спеціально на замовлення в ательє. Популярна кулінарка просто у захваті від свого наряду.

Ольга Мартиновська засвітила білу сукню

Цікаво, що Ольга вже виходила заміж. Її першим обранцем став Іван Кобець. До речі, пара познайомилася теж завдяки роботі. У колишнього подружжя є спільна дитина донька Віра. Дівчинка дуже схожа на знамениту маму, а її друг Володимир Ярославський дуже дружить з маленькою.

Особисте життя самого кулінара оповите рядом таємниць. Він ніколи не коментував чи мав шлюб, з ким зустрічався. Відомо, що власних дітей у нього немає. Зараз разом він перебуває у Європі, куди евакуювалася його колега-блондинка. Займаються обидва благодійними вечерями, аби допомогти знедоленим українцям.

Нагадаємо, що Ольга Мартиновська стала переможницею третього сезону проєкту “МастерШеф”. Вдалося поїхати навіть на навчання у Францію. Тим не менш, тамтешня атмосфера не змусила зірку лишитися у Європі. Вона за першої можливості повернулася додому, адже саме Україна подарувала їй шанс прославитися креативом і майстерністю.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.