Фанатка Олега Винника зробила тату з портретом Головного вовка країни на найпотаємнішому місці й показала всім

Олег Винник безперечно заслужив репутацію справжнього серцеїда. Дізнайтеся хто з фанаток знаменитості зробив собі тату з улюбленим співаком та як відреагував сам артист. Реакція знаменитості вразила телеглядачів.

Неперевершений виконавець Олег Винник вже давно не сходить із перших шпальт. Його образ підкорює, а ліричний голос зачаровує. У знаменитості є окремий фан-клуб, де прихильників стільки, що його вирішили назвати подібно до міста: “Многосчастьевск”. Його учасниці просто шаленіють від кумира та не пропускають його виступів.

Олег Винник більше не вийде на українську сцену? Оля Полякова видала секрет повелителя вовчиць
Фанатка Олега Винника зробила тату з його портретом

Проте, є і поодинокі дами, які готові на все заради знаменитості. Так, у програму “Говорить Україна” журналісти та експерти запросили пані, яка вразила всіх масштабним портретом зірки прямо на спині. Жінку звати Віра і вона дуже мріяла зустрітися з Олегом та показати своє надбання. Винник був, звісно ошелешений та, звісно поцікавився, чи змиється цей мистецький витвір. Фанатка запевнила, що цей варіант тимчасовим, але у неї у планах є ідея зробити справжнє тату: звикла дуже. Є ще напис під зображенням: “Молода вовчиця”.

Фанатка Олега Винника зробила тату з його портретом

Крім цього пані розповіла, що настільки її захопила творчість співака, що до неї він приходить навіть уві сні. Головний вовк країни дуже сильно був здивований такому одкровенню.

Відомо, що в Олега є друга половинка про яку мріє саме він і жодній прихильниці ще не вдалося її перевершити. Цікаво, що давно дружиною знаменитості називають його бек-вокалістку Таюне, відому також, як і сольну співачку. Майбутні знаменитості разом навчалися у музичному училищі та об’єдналися ще у студентські роки. Також є інформація про те, що в артиста є також і син. Про нього він розповідав ще у 2000-х, коли активно пробивався на естраду Німеччини.

Нагадаємо, що у наших партнерів “Одна минута” є цікаве відео, яке детальніше розповідає про особисте життя Винника. Саме там ви дізнаєтеся більше, як же взаємодіє зі своїм широким жіночим колом спілкування Олег.

Схожі статті