Лілія Ребрик повертається на телебачення: щаслива телеведуча похизувалася новим місцем роботи

Зміни в житті працівників медіасфери в останній час дуже різкі, оскільки роботи зараз майже немає і нових проєктів також. На цей момент актуальним контентом є новини. 

Відомо, що ліцензії українського бізнесмена Ріната Ахметова, який володів українськими телеканалами, радіостанціями та виданнями, анулювала Національна рада з телебачення та радіомовлення. Це стосується не тільки Ахметова, а й інших бізнесменів, які володіли медіаканалами. Саме через новий закон багато каналів закрили, в тому числі й “Україна”, де раніше працювала Ребрик разом з Анатолієм Анатолічем та іншими ведучими ранкового шоу.

Лілія Ребрик з Анатолієм Анатолічем на шоу "Ранок з Україною"
Лілія Ребрик з Анатолієм Анатолічем на шоу “Ранок з Україною”

Лілія Ребрик не тільки телеведуча, а ще й актриса, але й акторська діяльність зараз обмежена. Фільми та серіали не знімають, на жаль, а коли відновиться сфера медіа та кіно, невідомо. Ребрик вважається улюбленицею глядачів та дуже талановитою жінкою. Акторку запрошують ділитися досвідом на різні курси, куди за професійними навичками та знаннями приходять люди різного віку і поглинають в себе багаторічний, успішний досвід Лілії Ребрик та інших зірок телебачення.

На каналі “Україна”, Лілія вела шоу “Ранок з Україною” і звісно, що шанувальники її творчості віддавали перевагу саме цій ранковій передачі та кожен новий день починали з Ребрик. Але так сталося, що всій країні стало не до телевізійних ранків, спочатку шоу перейшло на формат новин про війну та події коло неї, а потім закрили канал і ранкові зустрічі через екран телевізора припинилися.

Натомість Лілія зі своїм талантом не на довго залишилась без роботи. На днях Ребрик поділилась радісною звісткою, її запросили стати телеведучою ранкового шоу на каналі “Дім”, тож глядачі знов можуть прокидатися під чарівний голос Лілії Ребрик і починати свій день зі звичних ритуалів. Про це Лілія поділилась у своєму instagram.

Схожі статті