Стало відомо скільки насправді дітей у Володимира та Олени Зеленських: двома вирішили не обмежуватися

Володимир Зеленський давно став популярною особистістю, особистим життям якого цікавилися завжди прихильники. Нині у мережі фанати і досі намагаються дізнатися про родину та всі його таємниці.

Володимир і Олена Зеленські стали справжніми легендами не лише нашого шоу-бізнесу, а сучасної історії. Проте, своїх прихильників вони здобули ще до того, як стали до політики. Відомо, що у колишнього обличчя “Вечірнього кварталу” є двійко діток.

Пара одружилася у 2003-му році. Дуже скоро доля подарувала спершу донечку Олександру, а згодом і синочка Кирила. Родина була поруч з Президентом, коли почалася війна.

Стало відомо скільки насправді дітей у Володимира та Олени Зеленських

Своїх дітей екс-шоумен ніколи не приховував, навіть відомі хрещені малюків. Дочка зірок стала похресницею чоловікові Олени Кравець, в той час, як сама зірка “Кварталу” похрестила маму дівчинки. А ось іншою кумою Зеленському стала дружина його колеги-гумориста Олександра Пікалова. До речі, популярний чоловік колись жартував про те, що насправді його другу приписують часто різних дітей, яким він би міг стати хрещеним татом і яких просунути по кар’єрній сходинці:

“Я дивлюся телевізор і вже нарахував, що у нього 15 дітей, раз всі куми. І скажу тобі, що як раз моя дружина, Ірина Пікалова — справжня кума, розумієш? І вона ж не в політиці, вона зовсім не там”, — розповів актор.

Стало відомо скільки насправді дітей у Володимира та Олени Зеленських

Цікаво, що після присяги державі та вступу на поважну посаду, Володимиру намагалися приписати цілком реального малюка. Поговорювали наче прес-секретарка Юлія Мендель носить під серцем дитину від Президента. Проте, дуже скоро у мережі почали з’являтися повідомлення про те, що така інформація створена заради дискредитації очільника країни.

Стало відомо скільки насправді дітей у Володимира та Олени Зеленських

Проте, на світі і дійсно є дівчинка, яка знала, що пан Зеленський — її татко. Такою історією поділився під час зйомок “Хто зверху?” ведучий Дмитро Танкович. Виявляється, його донечка у 3 роки дивилася телевізор та казала, що Володимир Олександром — це її батько. Та згодом перестала плутати знаменитих чоловіків.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.