Ольга Сумська емоційно розповіла про найдорожчого чоловіка в житті, і це не Борисюк: “Я знаю, ти завжди поряд”

Народна артистка України Ольга Сумська вирішила поділитись історією життя свого найдорожчого чоловіка в житті. Це її тато, якого Оля кожного року ніжно вітає з днем народження, навіть після того, як його не стало.

Ольга Сумська разом зі своєю рідною сестрою Наталією народились у творчій, був відомим та успішним культурним діячем. Батько звали Сумський В’ячеслав Гнатович.

Чоловік народився 6 вересня у 1934 році в Кіровоградській області, а саме в невеликому селі Погребняково. В’ячеслав мав талант до акторської діяльності, тому й вступив до Київського університету імені Карпенко-Карого на факультет театрального мистецтва. Після завершення навчання, юному актору вдалося побудувати акторську кар’єру, йому пощастило грати у Запорізькому, Львівському та Полтавському та Київському драмтеатрах. Після того, як вже успішний актор потрапив у Київ, там і залишився будувати родину та розвиватися в акторській діяльності.

Мати Ольги й Наталі, Ганна також працювала актрисою в театрах. Окрім роботи жінка ще й виховувала двох доньок, знаходила час на всі важливі справи. З чоловіком вони прожили майже 52 роки, це дуже багато в нинішніх реаліях і викликає щиру повагу. Але, на жаль, у 2007-му батько Сумських пішов з життя. Але кожен його день народження в родині досі вважається святом.

І цей рік не став винятком, Ольга виклала на своїй сторінці в instagram зворушливий допис, в якому вітає батька з днем народження та згадує деякі моменти з їхнього життя, починаючи з дитинства. Сумська виділила дві найкращі, на її думку, якості свого тата. “Він завжди був принциповий і талановитий”. Також Оля зазначила, що В’ячеслав Гнатович добровільно відмовився від присвоєння йому звання “Народний артист СРСР”. Батько Сумської тоді заявив, що йому достатньо бути просто народним актором. Ще Ольга поділилася відеофрагментом, на якому її батько співає.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.