Оля Цибульська показала пишне одруження та нареченого, який нагадує Дзідзьо: “Тортик за весілля” (ФОТО)

Популярна співачка Оля Цибульська показала святковий тортик, яким відзначає весілля дорогих для неї людей. Кого ж вітає співачка з днем утворення родини? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Оля Цибульська стала настільки близькою до своїх фанатів, що прихильники із задоволенням цікавляться особистим життям співачки. Зірка ж відкрита до всіх коректних питань. Нещодавно вона взагалі наважилася розкрити найголовнішу таємницю та показала обличчя свого законного чоловіка. Його звати Сергій і до останніх тижнів надавав перевагу приватності. Проте, знаменитості таки вдалося вмовити його на фотосесію.

Оля Цибульська показала пишне одруження

Та згодом артистка привідкрила лаштунки й іншого боку свого життя. Вона показала найголовніших людей, чию дату весілля із радістю святкує. Виявляється, її мама з татом відзначають день утворення своєї родини. Вже чимало років пара разом, а у мережі з’явилася навіть фотографія молодят. Батько Цибульської мав свій унікальний стиль, з яким нині міг би легко стати колоритною суперзіркою, наче давній друг дочки, Дзідзьо.

“Тортик за весілля”, — підписала натхненно сторіз з родиною співачка.

Оля Цибульська показала пишне одруження

Які стосунки мають Ольга Цибульська та Дзідзьо?

Тривалий час зірок підозрювали у романтичних стосунках. Після розлучення Дзідзьо у 2021-му році вся мережа гуділа чутками про те, що він обов’язково буде разом з Ольгою. Проте, ні співачка, ні тим паче дружина музиканта не підтверджували цієї інформації. Славія свого часу відкрито говорила про те, що не вірить у плітки про подружні зради Михайла Хоми.

Розлучниця Цибульська витіснила Славію з життя Дзідзьо
Оля Цибульська показала пишне одруження

Відомо, що артисти, які почали дуетну співпрацю у 2017-му році, приходяться один одному кумами, адже мають спільного хрещеного сина. Хлопчик народився справжнім козаком на радість мамі з татом. Водночас Оля не розповідає, як ставиться її колега по сцені до її власної дитини Нестора.

Нагадаємо, що свою першу популярність пані Цибульська здобула ще за часів проєкту “Фабрика зірок” і з тих пір своїх позицій не здавала.

Схожі статті