Оля Полякова приголомшила зміною стилю і випуском нової української пісні про перемогу: “Все буде добре”

Оля Полякова з тих артистів, які вміють шокувати публіку та створити коло себе інтриги. Прикути до себе увагу, співачка дійсно вміє і робить це професійно.

Співачка Оля Полякова вже вдруге шокує прихильників за короткий проміжок часу. Зовсім нещодавно Оля вирішила ефектно спалити свій кокошник, який завжди був родзинкою в стилі Полякової, аж на лисій горі. Цей обряд, як його називає Оля, не простий. В ефірі “Сніданок з 1+1” Полякова разом з кокошником спалила й свій старий образ та попрощалася з попередньою версією себе і своєї творчості. Тоді не всі зрозуміли такий вчинок Олі, але зараз все стає на свої місця.

М
Момент спалення кокошника

Епатажна поп-діва України, підійшла до зміни образу серйозно та завзято, вона більше не виконує веселих пісень, принаймні поки що. За останні пів року, прем’єрна пісня Полякової є ще й першою від початку повномасштабної війни. Напевно, Олі не вистачало натхнення, аби створити щось нове в такий складний період. Але ж дочекалися.

Нова пісня співачки, це ніби звернення до самої себе. Вона має назву “Все буде добре, Оля” – це ті слова, які Полякова хоче чути щодня та втілити їх в реальність. Нова пісня дуже відверта, ніжна і чуттєва. Жанр, також новий, ліричний, Оля вирішила поєднати свій новий образ та свої почуття, які переслідують її останні пів року.

Презентація сингла відбулась під час концерту в київському метро, там вона залунала з особливою атмосферою. Оля каже, що писала та співала цю пісню зі сльозами, адже це дуже особисте та болюче. Напевно, кожен українець зможе зрозуміти, чому під цей трек ллються сльози. Головний меседж пісні, донести до кожного, що все буде добре, незважаючи ні на що, час все розставить на свої місця, а поки, треба просто це пережити.

Схожі статті