Дружина переможця “Голосу країни” Сасанчина зізналася, що його батьки невзлюбили її: “Таке собі відношення”

Дружина відомого українського музиканта Романа Сосанчина Іванна вперше розповіла про те, що в неї спочатку не склалися стосунки з батьками співака.

Коли Роман Сасанчин вперше розповів про свою обраницю, публіка була дещо вражена. Справа в тому, що у нього та його коханої була різниця у віці в 4 роки. І хоча це набагато, за рахунок того, що хлопець був досить юним сприймалося це жорсткіше.

Іванна Сасанчина розповіла про негаразди в родині
Іванна Сасанчин зізналася, що батьки Романа невзлюбили її

Іванна Сасанчин зізналася, що батьки Романа невзлюбили її

Дівчині постійно надсилали повідомлення у її блозі щодо того, чи впевнена вона у своєму виборі. Мовляв, Роман ще незрілий і покластися на нього не можна. Втім, Іванна давала відсіч таким користувачам, і завжди відповідала, що довіряє коханому повністю.

Але нещодавно з’ясувалося, що різниця у віці здивувала не тільки публіку, але і батьків виконавця. Так, блогерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповідь на запитання підписниці щодо реакції родини Сасанчина на цей факт.

Іванна Сасанчин зізналася, що батьки Романа невзлюбили її

Дівчина зізналася, що до особистого знайомства вони погано поставилися і до неї, і до її віку. Судячи з усього, після зустрічі ситуація змінилася.

Нагадуємо, що вельми юний Роман минулого року став батьком вперше. В нього народилася прекрасна дівчинка Елізабет. Пара вирішила розписатися, коли Іванна знаходилася на останніх термінах, і зробила це досить тихо та швидко. Разом з молодою сім’єю також проживає племінниця дружини Романа Міланка, за яку вона взяла на себе відповідальність.

Після закінчення війни подружжя збирається повінчатися, щоб укріпити свої стосунки. Про це вони повідомили після гучної сварки, через яку навіть пішли чутки про розставання пари.

Схожі статті