Як виглядає перша і єдина донька Горбунова, яка народилася до зустрічі з Осадчою: “Я їй у всьому допомагаю”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов до шлюбу з Катериною Осадчею перебував у союзі з першою дружиною Людмилою Горбуновою. Пара виховувала дочку.

Зі своєю першою дружиною Юрій Горбунов познайомився у театрі. Вона була набагато старша за нього, і ба більше перебувала в шлюбі. Втім, закоханих це не зупинило.

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов показав дочку, яку народила його перша дружина Людмила

Незабаром Людмила забрала свою дочку Ксенію, переїхала до нового обранця та вийшла за нього заміж. Так молодий телеведучий став батьком.

Юрій Горбунов показав дочку, яку народила його перша дружина Людмила

З падчеркою в нього склалися прекрасні стосунки.

“Я їй у всьому допомагаю, у нас немає таких справ, з якими вона б не могла до мене звернутися”, — розповів в одному з інтерв’ю телеведучий.

Дівчинка швидко виросла та вилетіла з батьківського гніздечка. Близько 10 років назад у Юрія Горбунова вже була онучка, яку він вивів у світ разом зі своєю дружиною. Ексклюзивні кадри одразу ж облетіли мережу.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов показав дочку, яку народила його перша дружина Людмила

Хто справжній батько Ксенії достовірно невідомо. Варто відмітити, що і Людмила ніколи не була публічною людиною, і навіть після новини про вагітність Катерини Осадчої не дала жодного коментаря. Що вже говорити про Ксенію, яка жодного разу не потрапила до об’єктивів ЗМІ!

Невідомо і те, в яких відносинах  Людмила Горбунова знаходилася з чоловіком на момент його роману на стороні. Журналісти говорять про подружню зраду, та цілком імовірно, що Юрій вже давно вирішив піти з сім’ї.

Власних дітей Людмила Юрію не народила. Варто відзначити, що з Катериною Осадчою він вирішив побратися лише після того, як телеведуча стала дуже округлою. Майбутня дружина Горбунова була не проти такого ставлення, а все тому, що не особливо вірить у шлюб.

Ще в інтерв’ю Аллі Крутій Катерина Осадча зізналася, що єдина річ, яка може змусити вийти заміж повторно — це народження дитини, адже малюк має рости у традиційно повній сім’ї.

Але інших винятків для неї не існувало. Осадча підкреслила, що для неї це закрите питання і в шлюбі нічого романтичного вона не вбачає.

Схожі статті