43-річна Маша Єфросініна зізналася, що забирає сина та переїжджає, але не в Україну: “Прийняли рішення”

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросініна повідомила, що збирається переїжджати з Німеччини до іншої країни. Всі деталі в нашій статті.

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна після початку повномасштабної війни на території України евакуювалася разом з дітьми до Європи. У якості прихистку вона обрала Німеччину. І хоча відстань зі своєю сім’єю зірка переносить дуже важко, вона продовжує перебувати за кордоном.

Маша Єфросініна зізналася, що забирає сина та переїжджає

Нещодавно Маша вийшла на зв’язок та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів, у дописі до яких повідомила, що збирається переїжджати з Німеччини до іншої країни.

Маша Єфросініна зізналася, що забирає сина та переїжджає

Мовляв, щоб бути ближче до України. Куди саме вона зібралася переміщатися, Єфросініна не повідомила. Втім, логічно, що ближче до України ніж Німеччина — це Польща та Молдова. І судячи з усього її вибором стане саме Польща.

Після того, як Маша розповіла про свої плани на майбутнє, вона показала, як сином завітала у місцевий музей. Мовляв, увесь цей час, поки вони проживали там, вони не мали бажання завітати туди, а як зрозуміли, що скоро поїдуть, раптом вирішили зробити це.

Нагадуємо, що не так давно Маша Єфросініна потрапила у гучний скандал пов’язаний з українською мовою. Вся справа в тому, що разом з Олею Поляковою телеведуча відмовилися переходити на українську, послуговуючись аргументом щодо природності її мовлення. Мовляв, вона не зможе швидко реагувати на жарти та бути собою, якщо розмовлятиме рідною для неї мовою. Реакція на ці слова була дуже бурхливою.

Варто відзначити, що Маша Єфросиніна дуже важко переживала війну. На нервовому ґрунті в неї навіть сильно зменшилася вага, за що знаменитість також активно критикували.

Схожі статті