Екс-учасник “Холостячки” Хветкевич після камінг-ауту зізнався, хто йому подобався із чоловіків на проєкті

Колишній учасник романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Хветкевич вперше розповів про те, хто йому подобався з чоловіків на проекті. Усі деталі в статті.

Андрій Хветкевич вважався фаворитом на проєкті “Холостячка”. Тому рішення Злати Огнєвіч відпустити його на порозі фіналу було вельми неочікуваним і навіть шокуючим. Сталося це після того, як матір Андрія попросила зірку не розбивати йому серце.

Андрій Хветкевич зізнався, хто йому подобався із чоловіків на проєкті

Андрій Хветкевич зізнався, хто йому подобався із чоловіків на проєкті

Втім, через рік після закінчення зйомок стало відомо, що чоловік збирається одружитися з іншим красенем. Камінг-аут спричинив справжній фурор у мережі. Втім, спортсмена не до кінця правильно зрозуміли. Жінки йому також подобаються, але зв’язати своє життя він вирішив з колишнім обранцем Філіппе.

Після зізнання Андрій відправився разом з нареченим у романтичну відпустку, а по поверненню з неї вони мають побратися. Також знаменитість обіцяв розповісти своїм підписникам про те, хто ж йому сподобався з чоловіків на проєкті. Але зробив це на інтерв’ю у Аліни Доротюк.

“Насправді мені подобалося двоє чоловіків. Це Рома Свечкоренко, він справді дуже гарний. І Діма Шевченко. Він дуже мужній, класний такий”

Цікаво, що обидвом учасникам подобаються лише жінки, але, звісно, на симпатію Андрія це ніяк не вплинуло.

Нагадуємо, що Злата Огнєвіч в кінці кінців обрала Андрія Задворного, який через декілька місяців після закінчення проєкту вщент розбив її серце. Обидва почали відвідувати психотерапевта, і обидва досі не вступили у нові стосунки. Злата неодноразово зізнавалася, що не може пробачити колишнього і навіть робота над собою не поліпшує цього стану справ. Втім, вона бажає йому всього найкращого, і намагається не згадувати чоловіка на публіці.

Схожі статті