Дзідзьо з розмахом відгуляв весілля і показав наречену: світловолоса пишна красуня навіть не нагадує Славію

Знаменитий український виконавець Дзідзьо сколихнув мережу святкуванням розкішного весілля в сонячній Одесі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Дзідзьо минулого року шокував фанатів раптовою заявою про розлучення. Сталося це майже одразу після інтерв’ю його колишньої дружини Славії, в якому вона вивернула усю їхню брудну білизну. Між подружжям розігрався скандал, свідком якого стала уся Україна.

Дзідзьо вразив правдою про одруження серед війни
Дзідзьо відгуляв гучне весілля

Дзідзьо відгуляв гучне весілля

Однак, це не завадило артисту виступати на корпоративах. Так, у мережі з’явилися ексклюзивні кадри його концерту на весіллі в Одесі. Михайло співав під акомпанемент одеського скрипаля, тому кадри вийшли неймовірно цікавими.

Відеоролики і з’явилися на особистій сторінці музиканта, який був неймовірно щасливий співпрацювати з суперзіркою. Варто відзначити, що оператор-любитель засвітив наречену, яка була головною винуватицею розкішного свята.

Це була жінка середніх років, світловолоса володарка округлих форм. Дівчина стояла напроти виступаючого Михайла, і підтанцьовувала під його хіти. Навколо неї зібралися її гості, які підтримували хороший настрій торжества.

А от нареченого на відео не було видно. Вочевидь, чоловік був більш сором’язливим і спостерігав за танцюючими здалеку.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Дзідзьо потрапив у неймовірний скандал пов’язаний з корпоративом. Вся справа в тому, що на одному весіллі виступив двійник артиста. Але хейт за це звалився саме на Михайла. Тож співак був вимушений публічно виправдатися за те, чого, власне, і не робив. Хіба що публічно попросив бути уважнішими і для початку з’ясовувати особистість того чи іншого артиста.

Схожі статті