Зібрала всі компліменти та стала фавориткою: Олю Фреймут чи Олену Філонову вважають кращою ревізоркою

Легендарна передача "Ревізор" стала справжнім відкриттям для українського телебачення. Багато років проєкт не втрачав рейтинги і змінив чимало ведучих. Дізнайтеся, хто найбільше полюбився глядачам.

11 сезонів, 5 різних ведучих та 4 проєкти-сателіта. “Ревізор” став однією з найяскравіших передач свого часу та збирав шалені рейтинги. З 1-го по 4-й сезон його ведучою була безстрашна та сувора Оля Фреймут.

Блондинка до того, як піти перевіряти заклади харчування та готелі, вже була відома завдяки ранковому шоу “Підйом” на “Новому каналі”. Проте, лише завдяки “Ревізору” змогла розкрити весь потенціал свого характеру. За це її і полюбив глядач: ведуча не соромилася висловлювати свою негативну думку щодо неякісного сервісу, вимагати поліпшення умов проживання у готелях для всіх мешканців та навіть вступати у розбірки з персоналом.

Як виглядає дочка Ольги Фреймут
Олю Фреймут чи Олену Філонову вважають кращою ревізоркою

А скільки було разів, коли власники закладів, знаючи про прискіпливість зірки робили їй перепони у роботі. Пальців руки не вистачить, аби перерахувати, скільки разів Олю затримували охоронці та сварив на кухні персонал, аби лише не показувати брудні секрети своєї справи.

Та згодом “Ревізор” Фреймут полишила, адже у житті на горизонті з’явилися інші цікаві проєкти, а головне, у її долі сталися зміни: зірка вийшла заміж та з головою пішла у материнство.

Родина Ольги Фреймут
Олю Фреймут чи Олену Філонову вважають кращою ревізоркою

У 9-му сезоні новою ревізоркою стала молода ведуча Олена Філонова. Свою популярність вона почала здобувати завдяки передачі “Хто проти блондинок?”. Дуже часто цю зірку порівнюють з Фреймут. На початку її роботи у сфері перевірки закладів, таблоїди часто відпускали зовсім не позитивні компліменти стосовно зовнішності дівчини, постійно звертаючи увагу на її пишну фігуру.

Олю Фреймут чи Олену Філонову вважають кращою ревізоркою

Звісно і у мережі підмітили, що характер у блондинок з “Ревізору” дуже різний, як і підхід до перевірок. Проте, кожна ведуча таки змогла знайти свою аудиторію прихильників.

Нагадаємо, що передача вперше вийшла на екрани у 2011-му році.

Схожі статті