Як виглядає племінниця Тіни Кароль, яка росте копією поп-діви і замінила їй дочку: неймовірної вроди принцеса

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам двоюрідну сестричку Веніаміна Огіра. Дізнайтесь, хто являється рідним батьком дівчинки і як так вийшло, що дитина феноменально стала схожа на відому тітку.

Тіну Кароль безперечно люблять мільйони українських телеглядачів. Вона відрізняється не тільки мелодійним голосом та талантом, а й своєю доброзичливістю та щирістю. Особливу увагу співачка завжди приділяє дітям. На проєкті “Голос. Діти”, де зірка була творчою наставницею учасників, вона завжди ставилась до малечі з особливою увагою та ніжністю.

Тіна вважає, що не буває чужих дітей. Під час війни, перебуваючи у Лондоні, знаменитість взяла участь у марші матерів “Врятуйте дітей України” та під час сольного, благодійного концерту зауважила, що її материнське серце вкрай вразливе та плаче за всіма дітьми кожен день.

Тіна Кароль вийшла на марш матерів зі світловолосою дівчинкою за руку
Як виглядає племінниця Тіни Кароль

Сама артистка виховує 13-річного сина Веніаміна від свого чоловіка Євгена Огіра, який пішов з життя у 2013 через онкологічне захворювання. Але Веня — не єдина дитина у сім’ї виконавиці. У мережі з’явилось фото, де Кароль, радісно посміхаючись, тримає в обіймах дівчинку. Маленька красуня приходиться Тіні племінницею та має незвичне ім’я — Веста. Батьком дитини є рідний брат співачки, Станіслав Ліберман.

Поп-діва неодноразово зізнавалась, що хоче другу дитини, а особливо — донечку. Тому не дивно, що двоюрідна сестра Веніаміна також залюблена. Сам же родич зірки збудував кар’єру у далекому від шоу-бізнесу напрямку, але він професіонал свого діла у світі юриспруденції.

Як виглядає племінниця Тіни Кароль

Цікаво, що Станіслав та Тіна хоч й рідні брат і сестра, але зовсім не схожі один на одного. Кароль — світловолоса, білошкіра та блакитноока пані. А брат виконавиці повністю протилежну зовнішність — темне волосся, смагляву шкіру та густі, чорні брови. Якщо подивитись на фото з сімейного архіву співачки, можна побачити, що Станіслав більш схожий на батька, а Тіна — на маму. Після смерті Євгена Огіра брат залишився єдиною чоловічою підтримкою для артистки.

Нагадаємо, що більше про життя Тіни Кароль та її сім’ї ви можете дізнатись у відео наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті