Холостячка Злата Огнєвіч показала, як виглядає без професійного макіяжу: Задворний кусатиме лікті (ФОТО)

Українська співачка Злата Огнєвіч не з тих жінок, які соромляться свого натурального зовнішнього вигляду, без косметики та без фільтрів в instagram.

Напевно, вже пройшли роки, коли кожна жінка у світі мала комплекс через свій зовнішній вигляд без макіяжу, коли вії не такі чорні та довгі, коли губи природного кольору, та неідеальна шкіра з маленькими недоліками без тонального крему чи пудри. Але світ змінюється і добре, що жінки стають більш впевнені в собі. Гарно, що більшість навчилися приймати себе такими, які вони є, неідеальними, з почервоніннями на обличчі та іншими вигаданими комплексами.

Насправді кожна жінка є чарівною, просто не кожна це розуміє і приймає себе. Кожне нове покоління дівчат росте більш свідомим, а тому в тренді тепер більше природності. Головне, покохати в собі все, не важливо, які мінуси ви знаходите в собі, над ними потрібно працювати. Прикладом любові до себе природної є співачка Злата Огнєвіч, жінка має велику аудиторію, яка завжди ділиться на два табори, одні в захваті, інші критикують будь-яку дрібничку, яку побачили.

З
Злата з макіяжем

Так, Злата Огнєвіч вийшла до своїх шанувальників в instagram сторіз без жодної краплі макіяжу і продемонструвала який гарний вигляд має, завдяки догляду за собою та любові до своїх недоліків, які, звісно ж є в її думках. Також, Злата поділилась своїми улюбленими засобами для догляду за обличчям та розповіла, що її улюблене місце у квартирі – це ванна кімната, там артистка може розслабитись та провести ритуали краси, Злата називає це спа кімнатою.

З
Злата без макіяжу

Ще співачка поділилась спогадами з дитинства. Коли була маленька, Злата найбільше полюбляла кухню, тому що там мама готувала їй улюблені млинці й це було дуже мило та смачно.

Схожі статті