“Калатало серце, я могла втратити свідомість”: Ровінська розповіла, до чого її довела в дитинстві мама Єгорова

Знаменита українська телеведуча Стася Ровінська, матір'ю якої є Сніжана Єгорова, вперше розповіла про своє складне дитинство. Усі деталі в нашій статті.

Незадовго до початку війни Сніжана Єгорова буквально шокувала українське суспільство. Зірка привселюдно заявила, що підтримує політику володимира путіна, а коли почалося повномасштабне вторгнення на територію України, від своїх слів не відступилася і далі продовжувала підтримувати російську агресію. Після цього її старша дочка Стася Ровенська заявила на всю країну, що більше не спілкується з мамою.

Стася Ровінська розповіла, до чого її довела в дитинстві мама Сніжана Єгорова

Як з’ясувалося, через це дівчині довелося пройти через хвилю хейту, бо не кожен глядач розуміє, як можна покинути матір. Втім, нещодавно вона дала ексклюзивне інтерв’ю Олицькій у Сполучених Штатах Америки, в якому розповіла про те, що послужило реальною причиною для відмови спілкуватися з рідною людиною. Іншими словами, підтримка війни стала для Стасі останньою краплею.

“Мені взагалі не вистачало нормального ставлення. Я не можу сказати, що в мене були нормальні стосунки з батьками. З татом — хороші, але вони були розлучені з мамою. Я дуже суворо виховувалася. Я, наприклад, боялася повертатися додому. Це могло бути будь-що. От просто така атмосфера неприємна. Це складно, коли ти не можеш розслабитися навіть у себе вдома”

В результаті агресивної атмосфери в родині, у дитини почалися панічні атаки, про що Стася вперше зізналася в інтерв’ю.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська назавжди переїхала з України
Стася Ровінська розповіла, до чого її довела в дитинстві мама Сніжана Єгорова

“А я ж не знала, що це таке. Це зараз ми знаємо, що панічні атаки. А раніше в мене просто могло почати калатати серце, я могла втратити свідомість. Мені здавалося, що зараз щось погане трапиться, і я думала, що це передчуття чогось поганого”

Також Тася публічно пояснила усім, хто з нею не погоджується у рішенні розірвати стосунки з матір’ю, що це абсолютно нормально — захищати себе і не давати в образу навіть близьким людям. Ровінська підтримує тих, хто страждає від поведінки близьких і приймає рішення розірвати з ними зв’язок.

Схожі статті