Ольга Сумська показала, який вигляд мала 30 років тому: завжди була головною Роксоланою українського кіно

Найулюбленіша акторка українського кіно ще з радянських часів Ольга Сумська, вирішила поділитись спогадами в день українського кіно та показала, який вигляд мала, коли була молодою.

Ольга Сумська все своє життя може похизуватися неймовірною красою і молодістю. Акторка у свої 56 років має приголомшливий вигляд і з цим точно не посперечаєшся.Оля завжди вважалась однією з найкрасивіших акторок радянського та українського кінематографа. Сумська може похизуватися як зовнішністю, так і фігурою. Струнка, доглянута та дуже естетична Ольга Сумська продовжує підкоряти серця мільйона українців.

Українська Роксолана має за плечима велику кількість зіграних ролей. Сумська грала і грає в різних жанрах, це і драми, і комедії, і містика, і історичні фільми, а також, Оля грає в театрі. з 1983 року Ольга Сумська підкорює телеекрани своїми ролями. Сумську люблять глядачі за її щирість та відданість ролям та своїм героям. Вона грає дуже натурально і настільки сильно вживається в роль, що потім навіть складно уявити на її місці іншу акторку, це здається просто неможливим.

Напевно складно сказати, що талант Ольги не є спадковим, адже її батьки заслужені актори радянських часів та українського кіно, а також старша сестра Наталя.Тож Оля народилась вже актрисою і лише підтвердила, що це сімейна справа. До того ж донька Ольги також актриса, Тоня Паперна також грає в кіно і вже давно вважається відомою та популярною, молодою актрисою.

В цю суботу 10 вересня відзначалось суто українське свято, День українського кіно, до нього кожен український актор ставиться дуже серйозно та трепетно, тому що саме цей день відкрив багато талантів українського кінематографа.

В цей день Ольга Сумська вирішила поділитися кадрами зі зйомок фільму “Голос трави”, де вона знімалась ще зовсім юна. Таким чином Сумська привітала всіх зі святом українського кіно і продемонструвала, як виглядала 30 років тому на зйомках містичного фільму.

Схожі статті