Арсен Мірзоян, Тарас Тополя: хто з зіркових захисників відслужив своє і тріумфально повернувся на сцену

Склали автомати та повернулись на сцену. Хто зі знаменитостей на початку війни вступив до лав ЗСУ, але не доніс службу до кінця?

З початку повномасштабного вторгнення мільйони українців взяли в руки зброю та вступили до лав ЗСУ, щоб боронити рідні землі від загарбників та терористів. Як не дивно, не виключенням стали й зірки нашого шоу-бізнесу. Залишивши теплі студії звукозапису, гітари та мікрофони, артисти та співаки пішли до військкомату, вдягнули військову форму та мужньо відправились на фронт.

У рядах ЗСУ можна зустріти Андрія Хливнюка, фронтмена гурту “Бумбокс”, ведучого відомого тревел-шоу “Орел та Решка”, Колю Сергу. Ресторатор, ведучий та учасник шоу “Голос країни” Даніель Салем не тільки допомагає захищати українські території, а й ділиться бойовим досвідом, оскільки Салем колишній учасник війни у Лівані.

Ще багато знаменитостей допомагають Збройним Силам повернути свободу нашій Батьківщині. Але деякі артисти, які рішуче розпочали шлях воїна, втратили свій ентузіазм та повернулись до звичної їм стихії.

Наприклад, Тарас Тополя, соліст гурту антитіла, на початку війни вступив до територіальної оборони та ніс службу парамедика. Але зараз музикант разом зі своєю командою буде виступати з благодійними концертами у Європі, щоб зібрати кошти на потреби ЗСУ та країни в цілому.

Хто з зіркових захисників відслужив своє і тріумфально повернувся на сцену

Відомий співак Макс Барський один із перших виклав до інстаграму фото у військовій формі, але доволі швидко вирішив, що кращою зброєю в його руках буде мікрофон. Через відсутність досвіду у військовій справі артиста записали в резервісти та відпустили займатися творчістю.

Хто з зіркових захисників відслужив своє і тріумфально повернувся на сцену

Виконавець Арсен Мірзоян, який став відомим після участі у проєкті “Голос країни” на початку бойових дій добровільно взяв у руки зброю та зривався боронити країну до останнього. Але артист не мав військово досвіду та вирішив, що та фронті від нього не буде сенсу. Щоб не сидіти без діла Арсен зайнявся волонтерством та вже дістав бійцям на передову понад 500 автівок.

Хто з зіркових захисників відслужив своє і тріумфально повернувся на сцену

Нагадаємо, що такі знаменитості, як Сашко Положинський, Андрій Хливнюк ще не говорили про повернення у шоу-бізнес.

Схожі статті