На межі розлучення: телеведучий Володимир Остапчук та Христина Горняк не живуть разом

Через відсутність спільних фото Володимира Остапчука з дружиною Христиною Горняк, шанувальники збентежились, чи разом ще така гарна пара, яка нещодавно одружилась.

За два роки спільного, подружнього життя Володимира і Христини, жодного разу не виникало сумнівів у їх великому коханні та щирості почуттів один до одного, адже пара часто демонструвала свої відносини. Володимир дуже любить знімати кумедні відео з дружиною та викладати їх в instagram. Христина не має нічого проти таких спільних забав для контенту, навпаки сама часто виступає ініціатором таких сторіз. Але в останній час спільний контент чоловіка і дружини значно поменшав, якщо взагалі не зник.

К
Красива пара Остапчук

Відомо, що сам Остапчук зараз знаходиться в Італії, а Христина вдома в Києві. Поговорюють, що дружина Володимира переїхала у свою окрему квартиру, можливо це тимчасово, поки немає поруч чоловіка, але це дивує. Натомість друг родини Слава Дьомін впевнено заявив, що у подружжя Остапчук є проблеми. Тільки що саме сталося між Христиною і Вовою, Дьомін не розповсюдив. Лише підкреслив, що він не хотів би бачити розлучення цієї пари, адже знає їх особисто і дуже ними захоплений.

Наприкінці літа Володимир поїхав у Канаду заради зустрічі з дітьми, та звісно, з колишньою дружиною, адже саме вона вирішує коли й де Остапчук нарешті зможе побачити своїх дітей. Подейкують, що саме через цю поїздку між Христиною і Володимиром пробігла блискавка. Але це дивно, тому що раніше Христина ділилась гарними та дружніми відносинами з Емілією та Еваном.

В
Володимир і Христина на фотосесії

Натомість факт, що в пари давно немає спільних світлин, все ж таки наштовхує на думки про сварку чи тимчасове розставання. Можливо це лише через відстань, а можливо ні. Сама пара не виносить це питання на обговорення з публікою та взагалі не дає ніяких коментарів щодо своїх відносин на даний період часу.

Схожі статті