Відчув смак батьківства: 43-річний Дан Балан показав фото з малюком та вразив Тіну Кароль новиною

Молдавський співак Дан Балан вміє дивувати, це він доказав ще на шоу "Голос країни", коли зайняв суддівське крісло і фактично не спускав очей з красуні Тіни Кароль.

Дан Балан відомий співак з Молдови, який є дуже популярним в Україні. Балан завоював любов прихильниць завдяки своєму оксамитовому голосу та епатажності. Він ніби спеціально так пронизливо дивиться крізь призму екранів, що здається ніби його погляд спеціально для тебе. Балан вміє поводитись з жінками красиво та галантно. Йому довго приписували роман з Тіною Кароль, та й самі артисти не поспішали спростовувати чутки про палке кохання, яке виникло між ними на проєкті “Голос країни”.

Дан Балан
Дан Балан

Дан Балан постійно дивував публіку своїми сюрпризами для Тіни, жодного ефіру не обходилось без сюрпризів для Кароль. А сам Дан такими очима дивився на Тіну і засипав її компліментами, що танули навіть глядачі й кожна жінка хотіла б опинитися на місці поп діви Тіни Кароль.

Але згодом Дан Балан трішки загрався і почав демонструвати інтерес до своєї підлеглої, учасниці його команди Оксани Мухи. До речі, дівчина принесла перемогу команді Балана. Цей роман також набув популярності та розголосу, навіть йшла мова про боротьбу Тіни з Оксаною за серце молдавського красунчика. Натомість минув час і стало відомо, що обидва романи були лише піар-ходом та плітками глядачів. Але ж чутки про ці романи вже декілька років не вщухають. Можливо й справді з Тіною були справжні почуття, бо ж Оксана Муха зізналась, що це просто був піар між ними.

Дан Балан з дитиною та мамою
Дан Балан з дитиною та мамою

Після двох голосних романів Балану приписували ще багато дівчат, з якими він і одружувався і зустрічався і будував міцні сімейні стосунки. Натомість Коли Дан Балан засвітив фотокартку з маленькою дитиною і своєю мамою, то в мережі пішли голосні плітки про таємну маму дівчинки й про ревнощі Тіни Кароль. Натомість все набагато простіше, маленька дівчинка є племінницею Дана і не дивно, що в них є спільні риси.

Схожі статті