Українські жінки, які боролися з онкохворобою і вийшли на публіку без волосся: Мазур, Соколова та інші

Насправді сила та мужність українських жінок вражає, жодна хвороба, жодна проблема не є перепоною аби рухатись вперед і боротись з усім, що заважає їм жити.

Іноді, в житті трапляються зовсім непередбачувані речі, наприклад тяжкі хвороби, походження яких, вчені так і не змогли з’ясувати, як, власне і стовідсоткових ліків. Одна з таких хвороб – рак. Це онкозахворювання, яке в короткі строки “з’їдає” людину зсередини. Є 4 стадії хвороби і на жаль, не завжди можна розпізнати рак на перших стадіях. Таких випадків багато, але онкохвороби бувають доброякісні, тобто ті, які можна одразу оперувати і злоякісні, для лікування яких, спочатку потрібно пройти курс хіміотерапії. Цей спосіб лікування дуже послаблює організм, людина почувається дуже виснаженою та починає втрачати волосся і переживати гормональні збої, від чого люди, хворі раком дуже агресивні та часто не розуміють своїх дій. З цим треба миритися і продовжувати боротьбу.

Так прийнято вважати, що відомі люди не хворіють, але така проблема як онкозахворювання не шкодує нікого. Так, зірковими прикладами є відомі жінки україни, які побороли хворобу і не побоялися свого нового образу. Жінки залишилися без волосся, хтось одягнув перуку, а хтось не побоявся засвітити лисиною.

Алла Мазур

Алла Мазур після онкохвороби
Алла Мазур після онкохвороби

Відома українська телеведуча поборола онкохворобу і пройшла дуже важкий шлях. Алла зіткнулась з раком молочної залози і дуже вчасно звернулась до лікаря і почала завзяту боротьбу з хворобою-вбивцею. Мазур довелося лікуватися за допомогою хіміотерапії, яка позбавила телеведучу волосся і відібрала багато сил. Натомість найважчим для Алли виявилось повідомити сина про її тяжку хворобу та шлях до зцілення. Після курсу хіміотерапії та відновлення Алла Мазур повернулась на 1+1 та з’явилася в новому образі з ледве відросшим волоссям, пофарбованим в сірий. Також телеведуча знялась в фотосесії на підтримку жінок, які зіткнулися з таким самим діагнозом, як і вона сама.

Яніна Соколова

Яніна Соколова в процесі боротьби з раком
Яніна Соколова в процесі боротьби з раком

Українська журналістка і телеведуча також зіткнулась зі страшним діагнозом – рак. Жінка спочатку лікувалась від іншої хвороби, але згодом виявилось, що її недуг все ж таки онкохвороба, з якою Яніна боролась 7 місяців. Жінка пройшла 30 променевих терапій, 4 курси хіміотерапії та операцію. На якому органі виникла така хвороба у Соколової залишилось особистою таємницею, проте Яніна не соромилась входити на публіку і працювати, втративши волосся, брови та вії. Сила української жінки неперевершена. Дякувати Богу через такий важкий шлях, хвороба відступила і тепер Яніна активно підтримує жінок, яких охопив рак.

Оксана Муха

Намальована Оксана Муха під час онкохвороби
Намальована Оксана Муха під час онкохвороби

Співачка і переможниця шоу “Голос країни” зовсім нещодавно зізналась, що вела довгу боротьбу з онкозахворюванням. Більше року Оксана лікувалась та при цьому, перший час давала концерти і не казала нікому, що з нею сталася така біда. Про захворювання артистки знали лише близькі, які підтримували співачку, але їй хотілося закритися від усього світу і залишитися на самоті. Оксана також залишилась без волосся і ходила в хустці замість перуки. Зараз артистка здорова і продовжує свій творчий шлях ще з більшою мотивацією.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.