“А нам грошей за це дадуть?”: Віталій Козловський різко відреагував на орден від Президента Зеленського

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський вразив мережу реакцією на орден, який отримав нещодавно від Президента України Володимира Зеленського.

Як відомо, минулого тижня безліч українських артистів отримали ордена від Володимира Зеленського за свої заслуги перед суспільством. Варто відмітити, що цей вчинок наробив багато гаміру, адже не не всі погодилися з рішенням Володимира Олександровича.

Наприклад, одразу після оголошення стало відомо, що Віталій Козловський виступав в російській федерації 3 роки тому. Про це на всю Україну заявила пані Рудницька.

Віталій Козловський відреагував на орден від Зеленського

Віталій Козловський на очах всієї глядацької зали притулився вустами до простої українки у формі
Віталій Козловський відреагував на орден від Зеленського

Втім, реакція і самих нагороджених артистів не була однозначною. Наприклад, Віталій Козловський очікував грошову винагороду, адже зараз має відчутні фінансові проблеми. Про це він зізнався сам:

“Моє перше запитання було: “Нам за це гроші дадуть?”. Вона каже: “Ні, тільки медаль.” “Я зараз роблю свою справу як художник, який пише свої картини. Не для продажу”, – зізнався Козловський в інтерв’ю “Люкс ФМ”.

Варто відзначити, що Віталій Козловський, як і безліч його колег активно займався благочинністю останні півроку. Чоловік гастролював та збирав гроші на потреби України. Віталій навіть зняв кліп на руїнах у Бучі, але громадськість сприйняла його дуже негативно і звинуватила чоловіка у піарі на трагедії.

Нагадуємо, що два місяці тому мережею розповсюдилася новина про смерть Віталія Козловського. Відповідне повідомлення було і у Вікіпедії. Мовляв, співак загинув у Білгород-Дністровську. Втім, ця інформація була фейковою. Цілком можливо, що це сталося через плутаницю, адже минулого року Віталій Козловський втратив свого батька, якого звуть також Віталій.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.