Анатолій Анатоліч розповів, чому насправді не повертає родину додому: “Можете мене камінням закидати, але…”

Відомий телеведучий Анатолій Анатоліч з початком повномасштабної війни, відправив свою родину до Франції і поїхав сам, оскільки він багатодітний тато.

Відомо, що Анатоліч має трьох маленьких дітей, двох дочок і одного сина, якому трохи більше одного року. Заради їх небезпеки. Так робили багато українців, тому що для маленьких дітей чути як лунає сирена, чи вибухають бомби, то дуже погано для психіки та нормального зростання. Але мало хто володіє інформацією, що родина Анатоліча спочатку просто виїхала з Києва, а вже потім вони з дружиною прийняли рішення, що за кордоном буде більш безпечно для дітей.

Родина Анатоліча
Родина Анатоліча

Так, перший час Анатоліч жив разом з родиною за кордоном, але потім повернувся до Києва через появу роботи. І виходить так, що зараз він живе на дві країни. Їздить до дітей та дружини у Францію та на роботу в Київ. За своє рішення Анатоліч підвів себе під велику кількість критики та хейту на свою адресу. Але не дуже звертав на все це увагу, тому що для кожного батька, безпека та щастя його дитини, важливіше, за думку незнайомих людей, які в житті ніколи не скажуть свою думку в очі.

Але нещодавно Анатолій поділився сторіс в instagram, де оприлюднив причину, чому саме він не забирає дітей і дружину в Київ. В історії телеведучий засвітив маленького сина, який був на прогулянці й заявив, що в Франції його діти не чують сирен, а старші ще й ходять на навчання в гарну школу, тому це його рішення. Також Анатоліч звернувся до підписників з фразою: “Можете мене камінням закидати, але це моя родина і моє рішення”.

Історія Анатоліча
Історія Анатоліча

Також багатодітний татусь поділився інформацією про вартість поїздки в один кінець, це коштує йому приблизно 11-12 тисяч гривень і нелегкий шлях. Спочатку потрібно доїхати до Варшави на поїзді, а потім вже летіти до Парижу. Тому навідує родину телеведучий не так часто, як би йому хотілося. Також Анатоліч дуже сподівається, що йому вдасться повернути родину додому до кінця року.

Схожі статті