Учасник “МастерШеф. Битва сезонів” Віктор Перехрест натякнув на одруження: що відомо про наречену кухаря

Найкумедніший учасник шоу "МастерШеф" Віктор Перехрест під час війни виявився дуже серйозним та сміливим молодим чоловіком, який проявив себе.

Віктор став відомим завдяки кулінарному шоу. Насправді життєва історія хлопця не є легкою. Він старший син в родині, його мама працювала двірником, щоб відпрацювати квартиру, в якій жила сім’я Віті. Він просинався о шостій ранку і йшов допомагати матері прибирати вулиці, а потім вирушав на навчання. Віктор давно захоплений кулінарією, саме тому декілька років тому вирішив випробувати долю та піти на шоу “МастерШеф” і пройшов конкурсний відбір, завдяки своєму таланту та впертості.

Вітя вважає, що головне для кулінара – вміння дотримуватися чистоти та гігієни, а також володіти креативом та вмінням викручуватися з будь-яких ситуацій. А от пустощі для кухаря неприпустимо, хоча судячи з поведінки Віктора на шоу, так сказати важко. Проте кулінар з Перехреста справді гарний. Прикладом для нього є суддя Ольга Мартиновська, яка спочатку й сама була учасницею шоу і перемогла, завдяки своїм старанням. Також після звичайного шоу, Вітя ще й брав участь у “Битві сезонів”.

Скріншот сторіс Віті
Скріншот сторіс Віті

Вітя завжди мав образ дуже кумедного хлопця, але з приходом повномасштабної війни він показав себе зовсім з іншої сторони. По-перше, Перехрест натякнув у своєму instagram на весілля, але дівчину Вітя не показує, можливо це хтось з учасниць “МастерШеф”, а можливо хтось з реального життя та оточення Віктора. А по-друге, він проявив себе як справжній чоловік пішовши парамедиком на фронт. Такі вчинки у тяжкий час показують справжність людини та її наміри. Тепер, глядачі будуть дивитися на Віктора іншими очима і сприймати його більш серйозно.

Віктор в ролі парамедика
Віктор в ролі парамедика

Схожі статті