Зрадниця Ані Лорак назвала себе “найтитулованішою співачкою України” заради концерту в Німеччині

Після піврічного зникнення Ані Лорак вразила мережу новиною про своє положення в українському шоу-бізнесі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Після скандального виступу Ані Лорак в анексованому Криму перед володимиром путіним її репутація постраждала без права на відновлення. Артистці досі не можуть забути її зраду, але у 2021-му їй вперше за 8 років вдалося виступити у декількох містах України.

Мовчазна Ані Лорак
Ані Лорак виставила себе на посміх

Але щастя зрадниці України тривало недовго, адже через півроку після цього розпочалася повномасштабна війна. Ані Лорак забрала свою дочку та поїхала геть з Москви. Зірка ніяк не коментувала російську агресію, а прихисток знайшла у родичів свого колишнього чоловіка Мурата.

Ані Лорак виставила себе на посміх

Зірка також видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і не дає концертів. Втім, після періоду довготривалого мовчання стало відомо, що Лорак вирішила виступити в Німеччині, і, щоб привернути до себе увагу, назвалася “найтитулованішою співачкою України”.

Деяких українців це насмішило, а інших буквально розлютило, адже артистка намагається заробити, прив’язуючи себе до України, яку вона зрадила заради тих же грошей 8 років тому. Про це стало відомо завдяки публікації українського блогера Гордієнко в Твітері.

Віталій виставив це на огляд не просто так, адже закликав українців протестувати у Німеччині проти концертів Кароліни. Мовляв, співачка не має жодного права піаритися на горі українців, аби заробити, поки інші артисти намагаються збирати гроші, щоб допомогти власній батьківщині перемогти ворога.

Також Гордієнко не забув і про те, що Ані Лорак дійсно не полишили певних нагород, і гучно заявив про те, що це необхідно зробити зараз.

Схожі статті