Як змінився 43-річний Вітас? “Легендарний голос росії” втік з неї до того, як це стало головним трендом

У двотисячних неймовірний фальцет співака Вітаса став визнаним на всьому пострадянському просторі. Однак кар'єру в російській федерації він продовжувати не захотів.

Ексцентричний та неймовірно талановитий Вітас (Віталій Грачов) у двотисячні роки став справжнім відкриттям для українського та російського шоу-бізнесу. Чоловік, хоча і виріс в Одесі, але здобувати славу поїхав саме в москву.

Як змінився Вітас

І як би там не було, з вибором не промахнувся, адже його голос буквально став легендарним. Про чоловіка дізналися на усьому пострадянському просторі, а Латвія неймовірно пишалася, адже Віталій за національністю латвієць.

Варто відмітити, що про громадянство Вітаса нічого невідомо, але пліткують, що воно залишається українським.

Як змінився Вітас

Та через декілька років гучної слави володар розкішного фальцету зник з російського шоу-бізнесу. Вітас знайшов вірного слухача в Китаї, і там і вирішив залишитися. Чоловік став настільки популярним на Сході, що його почали запрошувати у різноманітні фільми, і навіть побудували йому статую.

Як змінився Вітас

Звісно, у свої 43 роки Віталій навіть і близько не виглядає так, як в молодості. Усім знайоме довге обличчя тепер має щоки, а сам стрункий Віталій помітно набрав зайвої ваги. Не приховується від очей його шанувальників і сивина. Нещодавно виконавець почав активно втрачати каштановий колір волосся.

До російської федерації Вітас усі ці роки повертався вельми рідко, на якісь поодинокі інтерв’ю та рідкісні концерти.

Після початку повномасштабної війни на території України на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram майже не з’являлася ніякої інформації про дану трагедію або агресію російської федерації. А втім, чоловік взагалі мало чим ділиться в соціальних мережах, і, здається, не є їх активним користувачем.

Схожі статті