Скільки насправді дітей у Юрія Горбунова: чоловік Осадчої може претендувати на звання багатодітного батька

Юрій Горбунов завжди був щирим з прихильниками. Чоловік більше не приховує правди про свій колишній шлюб та всіх своїх дітей, які мають місце у його серці. Дізнайтеся, кому став татом відомий шоумен.

Катя Осадча і Юрій Горбунов стали справжніми улюбленцями публіки у всіх сенсах. Якщо одних артистів люблять, наприклад, лише за їх творчість, то тут у зірок з фанатами стався total match. Дуже високо цінують і людські якості характеру цих знаменитостей. Це й не дивно, адже подружжя не приховує, що дуже екологічно ставиться один до одного, люблять влаштовувати родинні свята та радувати своїх дітей.

Катя Осадча вперше показала обличчя молодшого сина Данила
Скільки насправді дітей у Юрія Горбунова

Проте, мало хто знає, що не тільки у головної ведучої “Світського життя” був перший шлюб. Шоумен, як чесна людина не міг не поділитися з прихильниками такою сторінкою свого життя. Колишню обраницю чоловік зустрів, коли ще був на початку своєї кар’єри. Жінку звати Людмилою, вона майстерно займалася хореографію і балетом у молоді роки.

Цікаво, що у молодої Горбунова була дочка. Проте, Юрій, наче справжній лицар, вирішив удочерити дівчинку. Все сталося після 1995-го року, коли пара одружилася. У наступних стосунках, вже з Катериною, доля наче вдруге випробовувала знаменитість, подарувавши йому відносини з білявкою, яка також мала сина від колишнього.

Скільки насправді дітей у Юрія Горбунова

Осадча не раз зізнавалася, що дуже переживала, як же поставляться один до одного хлопці. Втім, знайомство пройшло успішно та Ілля потоваришував з новим обранцем мами. Згодом доля подарувала справжнє щастя цьому сімейству. Народився синочок Іван. Та тоді, у 2017-му році, ніхто навіть і не підозрював, що дуже скоро у домі буде втричі більше любові.

Юрій Горбунов і Катя Осадча зі старшим сином Івасиком
Скільки насправді дітей у Юрія Горбунова

У 2021-му Катерина завагітніла. Всі пророкували ведучій, що нарешті у неї буде своя донечка. Юрій був на сьомому небі від щастя. Втім, іронічно повело себе життя та у зірок народився ще один козак у сім’ї.

Нагадаємо, що нині старший син журналістки вже навчається у ВНЗ, а про названу дочку Горбунова взагалі давно нічого не чутно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.