Ані Лорак, Йолка, Повалій, Молочний та інші зірки, які не ризикнуть повернутися в український шоу-бізнес

Усім відомо, що українці вельми гостинний народ. Ще в давнину гостей та друзів люди зустрічали зі свіжоспеченим хлібом та сіллю. Але є земляки, яких вже не чекають з накритим столом та розпростертими обіймами.

Деякі артисти, які побудували свою кар’єру в Україні, у певний час та з певних обставин переїхали до росії. Багато хто став справжнім розчаруванням для фанатів, адже боючись втратити прихильність публіки та гонорари у рублях, зірки вже пів року замовчують війну та страшні наслідки, які вона щоденно приносить.

Співачка Ані Лорак, яка народилась у Чернівецькій області та раніше була улюбленицею мільйонів українських слухачів, з початку агресивного нападу на Батьківщину не промовилась й словом з цього приводу. Колишні шанувальники обурені мовчанням виконавиці та на повернення додому точно не чекають.

Який натуральний колір волосся у Ані Лорак
Зірки, які не ризикнуть повернутися в український шоу-бізнес

Зазнала критики й деколи популярна ведуча шоу “Орел та Решка”, Регіна Тодоренко, яка зараз проживає на території РФ та одружена з російським співаком Владом Топаловим. Під час знімань тревел-проєкту Регіна тісно дружила з режисером Євгеном Синельниковим.

Вагітна зрадниця України Тодоренко втратила живіт та опинилася в палаті
Зірки, які не ризикнуть повернутися в український шоу-бізнес

У тижні окупації Київщини, дім Євгена був вщент зруйнований ворожою армією. Навіть після цього ведуча жодним чином не оголосила, що в її рідній країні йде справжня війна, хоча батьки її і досі проживають в Одесі.

Таїсія Повалій мала неабияку популярність в Україні, але сьогодні ім’я співачки колишні шанувальники навіть не хочуть чути. Виконавиця цинічно виступає з концертами у країні агресора, але навіть не думає зауважити, що там, де колись був її дім — гинуть люди.

Як виглядає і чим живе зараз Таїсія Повалій
Зірки, які не ризикнуть повернутися в український шоу-бізнес

Також не можна не згадати і Андрія Молочного, який разом з Сергієм Притулом став шалено популярним завдяки розважальному шоу “Файна Юкрайна”. Якщо ведучий “Нового каналу” докладає шалені зусилля для збору коштів заради ЗСУ, зміг забезпечити державу “Байрактаром” та навіть космічним супутником, то його колега давно, ще після Майдану перейшов на бік ворога.

Колегу Притули Андрія Молочного зацькували в росії
Зірки, які не ризикнуть повернутися в український шоу-бізнес

А ось співачки Йолка та Лоліта Мілявська давно пустили свої серця росію, хоча й народилися та починали свій шлях в Україні.

Зірки, які не ризикнуть повернутися в український шоу-бізнес

Олена Іванців (справжнє ім’я Йолки) взагалі ще до війни компліментарно говорила про москву, а ось її 58-річна колега та екс-дружина Олександра Цекало примудрилася натворити стільки, що потрапила у відому українську базу “Миротворець”.

Схожі статті