Що відомо про роман Тіни Кароль і Коломойського? Після 30 років шлюбу у життя олігарха увірвалася поп-діва

Знаменита українська співачка Тіна Кароль після смерті свого чоловіка Євгена Огіра жодного разу не перебувала в офіційних стосунках, але деякі фанати впевнені, що артистка просто приховує своїх обранців.

Плітки про роман між знаменитою українською співачкою Тіною Кароль та скандальним олігархом Ігорем Коломойським з’явилися в інформаційному просторі дуже раптово.

Винуватицею цього скандалу стала танцівниця балету артистки, яка розповіла журналістам про те, що її керівниця вже давно зустрічається з багатієм. Звісно, жодних доказів вона не надала. А Тіна Кароль зробила вигляд, що нічого не почула і не побачила. Такої самої поведінки дотримався і Ігор Коломойський.

Що відомо про роман Тіни Кароль і Ігоря Коломойського

Як виглядає племінниця Тіни Кароль
Що відомо про роман Тіни Кароль і Ігоря Коломойського

Найголовнішим аргументом у підтримку даної версії є постійна присутність артистки на телеканалі “1+1”. Але насправді цей аргумент є не більш, ніж софізмом, адже Тіна Кароль перш за все з’являлася у різноманітних шоу завдяки своїй популярності. Таким чином шоуранери піднімали рейтинги проєктів. І що не менш важливо — платили за це артистці великі гроші.

Також відомо, що дружина Ігоря Коломойського, з якою він перебуває у шлюбі вже понад 30 років, тривалий час проживає за кордоном. Але і сам олігарх не так часто знаходився в Україні, адже після 2019 року на нього було заведено багато кримінальних проваджень.  Наприклад, за ізраїльське та українське громадянство. Адже за законом України володар українського паспорту не може мати подвійне громадянство.

Що відомо про роман Тіни Кароль і Ігоря Коломойського

Зараз фанати активно помічають, що Тіна Кароль та Ігор Коломойський розірвали усі зв’язки. Воно й не дивно, адже війна вносить свої корективи, а минулого року поп-діва вийшла майже з усіх шоу на телеканалі олігарха.

Подейкують, що зараз багатій знаходиться у рідному Дніпрі. Тим часом Тіна Кароль буває і в Києві, і в Польщі, і активно гастролює світом.

Схожі статті